Tidligere barnestjerne afslører: Min karriere var kun en joke

Den tidligere barnestjerne Aaron Carter fortæller, at hans storebrors manager bare brugte ham som en joke

Aaron Carters karriere startede som en joke, men nu mener han noget med musikken. (Foto: AP)
Aaron Carters karriere startede som en joke, men nu mener han noget med musikken. (Foto: AP)

Aaron Carter voksede op i den celebre skygge fra sin storebror, Backstreet Boys-hugget Nick Carter. Men da den bare niårige Aaron Carter varmede op for storebrors band foran 50.000 mennesker i Berlin, blev paparazzi-linserne pludselig vendt mod det lille myr.

Nu indrømmer stjernen, at hans sangkarriere ikke var andet end en joke, da den begyndte. Johnny Wright, som var Backstreet Boys' manager, var faktisk bare klar på at lave lidt sjov og ballade med det yngste medlem af Carter-familien.

- Johnny Wright stablede det hele på benene. Han fortalte mig mange år senere: 'Vi lavede det egentlig bare som en joke. Men så varmede du op for Backstreet Boys foran 50.000 mennesker og fik en pladekontrakt den aften', fortæller 28-årige Aaron Carter i et interview med Oprah Winfrey, ifølge Huffington Post.

Hans første sang hed 'Crush on You' og var et covernummer af en The Jets-sang. Siden fulgte et helt album, som udkom samme år som hans optræden i Berlin.

Aaron Carter tog store dele af verden med storm, da han bare var en lille knægt. (Foto: Polfoto)
Aaron Carter tog store dele af verden med storm, da han bare var en lille knægt. (Foto: Polfoto)

- Jeg tror ikke, jeg havde en særligt god stemme. Jeg syntes, den var forfærdelig. Men de gjorde det som en joke, og jeg ville bare gerne blive god, fortæller Aaron Carter og fortsætter:

- Men selv om jeg var dårlig, og min bror gjorde grin med mig - alle mulige mennesker gjorde grin med mig - så havde jeg bare besluttet mig for, jeg kunne lide det, så jeg ville også blive god til det, fortæller han.

Se også: Barnestjerne anholdt med stoffer

Da Aaron Carter var 12 år fulgte hans andet album, og så var der ikke meget joke tilbage i den unge stjernes karriere, som var blevet en rigtig god forretning. Albummet gik platin - tre gange.

Siden løb den unge sanger ind i en musikalsk mur, hvor han kom på forsiderne med en joint i munden, og så stoppede både bookingerne og pengene med at komme ind.

Intl. kendte - 24. jan. 2011 - kl. 14:41 Aaron Carter på spirituel afvænning

Nu er han dog vendt tilbage til musikken og håber på endnu engang at bevise, at han er mere end en musikalsk joke, fortæller han til Oprah Winfrey.

1 af 2 Aaron Carter tog store dele af verden med storm, da han bare var en lille knægt. (Foto: Polfoto)
2 af 2 Aaron Carters karriere startede som en joke, men nu mener han noget med musikken. (Foto: AP)
5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere