Tidligere supermodel har fået kræft

Den tidligere supermodel og dommer i 'America's Next Top Model', Janice Dickinson, har fået konstateret brystkræft

Topmodellen har tidligere været kendt for at komme med nogle stærke udtalelser. Her går hun til angreb på Bill Cosby, som hun mener voldtog hende tilbage i år 2014

Hun kalder sig selv 'verdens første supermodel', men blev først rigtig kendt, da hun med sine kontroversielle kommentarer ødelagde pigernes modeldrømme i sit virke som meddommer i det populære tv-program 'America's Next Topmodel'.

Nu afslører den 61-årige Janice Dickinson, at hun er blevet ramt af den lumske sygdom kræft.

- For bare to uger siden blev jeg diagnosticeret med brystkræft. Det er hårdt for at mig at fortælle, men jeg er ramt af brystkræft, fortæller hun til det britiske medie Daily Mail.

- Det er stadig meget chokerende. I dag blev jeg meget bange... Jeg bliver meget bange, og det rammer mig hårdt. Men jeg vil ikke lade frygten definere, hvem jeg er. Jeg kommer igennem det her, og jeg klarer mig, lyder det fra den tidligere supermodel.

Se også: Plasticfan: Min datter skal ikke under kniven

Kræften blev opdaget for to uger siden, da Janice Dickinson tog til lægen for noget så uskyldigt som maveonde. Hendes læge fandt dog en knude på størrelse med en ært i hendes bryst.

- Da lægen fandt knuden, gjorde det ondt. Det er smertefuldt, når man rører den. Det var dér, det gik op for mig, at det var alvor - da lægen rørte den lille knude i mit højre bryst på størrelse med en ært, og jeg tænkte: 'Bingo, jeg har kræft', forklarer hun.

Efterfølgende fik modellen foretaget en mammografi og en biopsi, hvorefter hun den 12. marts blev diagnosticeret med brystkræft i et tidligt stadie.

Se også: Janice har haft sex med 1.000 mænd

Ifølge Janice Dickinson selv er prognosen for helbredelse positiv, og hun vil lade hele sit forløb blive filmet til programmet 'The Doctors'.

Dickinson har en søn og en datter fra to tidligere forhold og er forlovet med psykiateren Robert Gerner.

Camille Cosby har fungeret som komikerens manager, men en ægtefælle er normalt beskyttet mod at vidne mod sin mand. (Foto: AP) Intl. kendte - 20. dec. 2015 - kl. 16:32 Bill Cosbys kone trækkes ind i retssag

Påstår at være blevet voldtaget af Cosby
Den tidligere supermodel Janice Dickinson hævdede tilbage i november 2014, at hun er en af de mange kvinder, som Bill Cosby angiveligt har bedøvet og voldtaget.

Over 50 kvinder har anklaget den amerikanske komiker for overgreb, som går så langt tilbage i tid som til 1960'erne. Mange af sagerne er dog forældet.

Da Janice Dickinson anklagede Bill Cosby for voldtægt, kaldte han modellen en løgner, og derfor valgte hun at sagsøge ham for æreskrænkelse.

Bill Cosby skal atter for retten. Foto: AP Intl. kendte - 30. dec. 2015 - kl. 16:34 Cosby anklages nu for helt frisk voldtægt

Janice Dickinson har fortalt sin historie mange gange. Blandt andet til Entertainment Tonight, hvor hun sagde følgende om sin sagsøgning af Cosby:

- Jeg gør det for retfærdighed.

Efter Janice Dickinson fortalte sin historie, har hun også offentliggjort flere billeder, som angiveligt skulle være fra den aften, hvor hun blev voldtaget af Bill Cosby.

Du kan se billederne her.

Se også: Cosby raser over sexanklagende supermodel

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere