Til Grammy uden BH: Paris Hilton afviser bryst-rygter

Den 33-årige rigmandsdatter afviser alle rygter om, at hun skulle have fået lavet større bryster

Der var ikke meget barm at se på Paris Hilton, da hun søndag troppede op på den røde løber til Grammy-uddelingen i Los Angeles i USA.

Rygterne om Paris Hiltons forparti har svirret på livet løs gennem den seneste tid - og i sidste uge troede mange så, at de endelig kunne sætte hak ved 'ja' til spørgsmålet om, hvorvidt den superslanke hotel-arving har fået 'kunstigt vokseværk' i barmen.

Årsagen var et billede, som den tidligere realitystjerne lagde ud på sin Instagram-profil, hvor hun mildest talt er udstyret med noget større bryster end hidtil set.

Men men men, ifølge superstjernen selv er der intet kunstigt over hendes barm. Det fortalte hun til det amerikanske netmedie HipHollywood forud for søndagens Grammy-uddeling i Los Angeles, USA.

- Jeg har aldrig fået lavet noget i hele mit liv. Det er bare min Paris Hilton push up-bh fra min nye lingeri-linje, lød det fra Hilton.

Og noget kunne tyde på, at det er rigtigt.

Ved søndagens Grammy-uddeling var der - sammenlignet med en anden nylig video af hotelarvingen - nemlig ikke barm at komme efter på den røde løber, hvor hun troppede op i en glimtende sølvkjole uden særlig meget overladt til fantasien.

I denne video er der noget mere 'forparti' at spore hos superstjernen.

Efter Grammy-uddelingen havde Paris skiftet kjole, men det gjorde hende bestemt ikke mindre lækker. (Video. Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer