Tilsyn undersøger Whitneys recepter

Ligsyns-myndighederne har udtaget stævning mod læger og apoteker, der har forsynet Whitney Houston med medicin

Whitney Houstons medicin-forbrug undersøges af myndighederne. (AP Photo/Las Vegas News Bureau)
Whitney Houstons medicin-forbrug undersøges af myndighederne. (AP Photo/Las Vegas News Bureau)

Ligsyns-myndighederne i Los Angeles vil sikre sig, at de med Whitney Houstons død natten til søndag ikke har en ny sag på hånden med over-ivrige læger, der har skrevet recepter på medicin ud i lange baner til sangerinden, som det var tilfældet med Michael Jacksons død in 2009.

Myndigheder har derfor udtaget stævning mod de læger og apoteker, der har leveret medicin til den 48-årige superstjerne. Formålet er at finde ud af, om hun har fået mere fra andre kilder end de allerede velkendte.

- Indtil videre har de læger, jeg har talt med, været meget hjælpsomme, siger vicechef for tilsynet, Ed Winther, til CNN.

Ekstra information
Han tilføjer, at der endnu ikke er fundet noget ud over de allerede kendte recepter, men 'noget ekstra information er blevet opnået' - uden han dog konkretiserer dette nærmere.

Whitney Houston blev fundet død i et badekar på et hotel i Los Angeles få timer før, hun skulle have deltaget i en fest forud for de årlige Grammy-uddelinger.

Undersøger 'læge-shopping'
Medicinen, der blev fundet på værelset, var udskrevet i Whitney Houstons navn, og intet tyder foreløbigt på, at hun benyttede sig af såkaldt 'læge-shopping' for at få fingre i større mængder, end den enkelte recept gav mulighed for.

- Alt er alt fremme i lyset, og foreløbig ser der ikke ud til at være foregået noget kriminelt, siger Ed Winther.

0 kommentarer
Vis kommentarer