Tom Hanks aflaster popstjerne i bizar rolle

Den dobbelte Oscar-vinder Tom Hanks er hovedpersonen i en ny musikvideo fra sangerinden Carly Rae Jepsen

Tom Hanks er med i Carly Rae Jepsens nye musikvideo. (Foto: AP)
Tom Hanks er med i Carly Rae Jepsens nye musikvideo. (Foto: AP)

Scarlett Johansson, Bruce Willis og ikke mindst Christopher Walken er blandt de skuespillere, der har medvirket i musikvideoer fra popartister.

Og nu overrasker ingen ringere end Tom Hanks ved at gøre det samme.

Den 56-årige Hollywood-veteran medvirker i teenage-idolet Carly Rae Jepsens nye musikvideo til nummeret 'I Really Like You'.

Det krævede ikke tiggergang hos Hanks, som overraskende har drømt om sådan en rolle. Han er nemlig gode venner med Jepsens manager, Scooter Braun.

Se også: Tom Hanks i rørende genforening med en bold

- Braun fortalte Hanks, at jeg ville have en mandlig hovedperson, som skulle synge min sang i musikvideoen, og at jeg syntes, det ville være komisk og sjovt, hvis det var en fuldstændig uventet person, forklarer den 29-årige canadiske sangerinde til ABC News og fortsætter:

- Tom spurgte efterfølgende Scooter, hvorfor han aldrig var blevet spurgt, og da Scooter ringede til mig tre dage før jul og foreslog Tom Hanks, tænkte jeg, at juleaften var kommet tidligt i år, siger Jepsen.

Selv om sangerinden og skuespilleren allerede havde mødt og hilst på hinanden før til Brauns bryllup, skulle der alligevel en drink til at dulme Rae Jepsens nerver inden optagelserne med legendariske Hanks.

Se også: Tom Hanks: Jeg har sukkersyge

- Vi fik en cocktail og snakkede resten af aftenen, så det var helt fint, selv om det var en akavet begyndelse, siger sangerinden.

I videoen mimer Hollywood-veteranen til Rae Jepsens nummer, mens han danser rundt i gaderne. Til sidst i videoen møder Hanks sangerinden, og sammen danser og synger de nummeret slut.

Tom Hanks har vundet to Oscar-statuetter for sine hovedroller i filmene 'Forrest Gump' og 'Philadelphia'.

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere