Top Gear-Clarkson i kørestol: Mere alvorligt end først antaget

Den bilglade bulderbasse kan ikke joke sig fra sin alvorlige tilstand

Jeremy Clarkson er ikke tilfreds med at holde tvungen pause fra sit elskede arbejde. Foto: All Over
Jeremy Clarkson er ikke tilfreds med at holde tvungen pause fra sit elskede arbejde. Foto: All Over

Se også: Alvorligt syg - Top Gear-Clarkson i kørestol

Han prøver at tage det med vanlig ophøjet ro og galgenhumor, men faktum er, at tv-værten Jeremy Clarkson er hårdt ramt af en voldsom lungebetændelse og ikke kommer til at arbejde igen foreløbigt.

På sin hjemmeside Drive Tribe takker Clarkson for de mange hilsner, og afslører samtidig, at man ikke skal regne med at se ham tilbage på skærmen i den nærmeste fremtid.

- Jeg vil åbenbart være ude af drift i et stykke tid. Det er rigtig, rigtig irriterende, fordi jeg aldrig har haft en eneste sygedag, siden jeg begyndte i 1978, skriver Clarkson.

Han joker endvidere med, at hans kollega James May nu er det eneste fungerende medlem af 'The Grand Tour'-trioen, da Richard Hammond stadig er ved at komme sig ovenpå en voldsom bilulykke i juni måned.

- Lageret trænger til oprydning, skriver Clarkson om, hvordan Hammond kan gøre nytte, nu da han er for skadet til at sætte sig bag rattet. Foto: AP Biler - 14. jun. 2017 - kl. 10:17 Jeremy Clarkson joker med Richard Hammonds ulykke

Indlagt på Mallorca
Tv-vært Jeremy Clarkson, der blev kendt som en del af værtstrioen i BBC's ekstremt succesfulde bilprogram 'Top Gear' blev alvorligt syg under en ferie på den spanske ferieø Mallorca.

Ifølge den britiske avis Daily Mail har Clarkson været indlagt siden fredag på grund af en alvorlig lungebetændelse, der har afkræftet ham i så høj grad, at han må have drop i armen og sidde i kørestol.

En repræsentant for tv-programmet 'The Grand Tour', som Clarkson sammen med Richard Hammond og James May er vært for, bekræftede iweekenden over for blandt andet avisen The Telegraph, at Clarkson fredag morgen blev bragt til hospitalet.

- Jeremy Clarkson blev bragt på hospitalet fredag morgen under en familieferie i Spanien og bliver behandlet for lungebetændelse, oplyste repræsentanten om Clarksons tilstand.

Clarkson selv bekræftede historien med et billede på Instagram, hvor han i vanlig humoristisk stil viste sine hospitalsarmbånd frem og skrev, at det ikke just er den slags feriearmbånd, han er vant til.

 

Not the sort of bangles I usually choose on holiday

Et opslag delt af Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) den

I en Twitter-besked til sin ven Jemima Goldsmith bekræftede Clarkson desuden, at han sidder i kørestol.

Clarkson, der blev fyret fra BBC efter en skandalesag, hvor han gik lige lovlig hårdt til sin producer, slår for tiden sine folder i et nyt bilprogram 'The Grand Tour', der vises på Amazons tv-tjeneste Amazon Prime.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen