Top Gear vært i kontroversielt comeback

Jeremy Clarkson gør formentlig comeback på de britiske TV-skærme inden for den nærmeste fremtid. Det bliver dog ikke som vært for Top Gear

Jeremy Clarkson er tæt på at gøre comeback på de britiske tv-skærme (Foto: AP)
Jeremy Clarkson er tæt på at gøre comeback på de britiske tv-skærme (Foto: AP)

Den berømte Top Gear-vært Jeremy Clarkson, der for nyligt blev suspenderet som vært på programmet efter han angiveligt overfaldt en af producerne på showet, kan snart være tilbage som vært på de britiske tv-skræme.

Det skriver britiske The Telegraph.

Ifølge avisen skal den populære tv-skikkelse være gæstevært på BBC-programmet 'Have I Got News For You'.

Programmet er et engelsk satireprogram der hver uge ledes af en ny gæstevært, der behandler aktuelle emner, der fylder spalterne og sendetiden i de britiske medier.

Programmet produceres af produktionsselskabet Hat Trick og det er lederen bag Hat Trick, der nu sætter fut i spekulationerne om Jeremy Clarksons forestående genkomst som vært.

- Så vidt jeg er orienteret bliver han(Jeremy Clarkson red.) vært på Have I Got News For You. Jeg har endnu ikke talt med BBC, men det bliver en interessant samtale, siger Jimmy Mulville fra Hat Trick ifølge The Telegraph.

Clarkson har ved flere tidligere lejligheder optrådt i programmet som gæstevært. Det er dog langt fra gået stille for sig.

I 2008 kastede han en kuglepen i ansigtet på en deltager i programmet med en sådan kraft, at skriveredskabet efterlod et blødende sår i ansigtet på det uheldige offer.

En eventuel gæsteoptræden på programmet vil være kontroversiel, fordi Top Gear, som den berygtede vært er suspenderet fra, også sendes på BBC.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere