Topløs celebrity ved pool-kanten

Kerry Katona vekslede det behagelige med det nyttige på Marbella-ferie

Kerry Katona - ikke en bekymring i livet, eller hur?
Kerry Katona - ikke en bekymring i livet, eller hur?

Britiske Kerry Katona - tidligere medlem af pigegruppen Atomic Kitten og ellers en tv-personlighed i reality-området - har været på ferie i Marbella, Spanien, med nogle venner.

Og det benyttede hun til at smide bikini-toppen og nyde sommer-graderne totalt topløs omkring hotellets swimmingpool.

Kate Compton er ualmindeligt godt skåret, og det blev foreviget på stranden. Foto: All Over Intl. kendte Smækker model smider alt!

 

 

Intl. kendte Smækker model viser formerne frem

Opholdet har også været brugt til at komme yderligere i form med en ændret og sundere livsstil, som har betydet tre et halvt kilos vægttab og et betydeligt mindre omfang omkring taljen.

Hun ligner en dame, der er tilfreds med resultatet.

Kerry Katona er 37 år og mor til fem børn fra tre ægteskaber, bl.a. to med Brian  McFadden fra boybandet Westlife.

I 2007 var hun ude for en skræmmende oplevelse, da hun, eks-manden Mark Ctroft og deres datter Heidi, blev holdt som gidsler i deres hjem og blev tvunget til med kniv for struben at vise tyvene familiens værdier. De forsvandt i parrets BMW med værdier for omkring en million kroner.

Heldigvis uden at nogen kom til skade.

Det er altså ikke mange, der kan bære, at se så godt ud i så lille en bikini. Foto: All Over Press Babes Tidligere side-9 babe strutter på stranden

Senere blev hun erklæret konkurs  i 2013 - men det går måske bedre nu. Sådan kan man i hvert fald godt tyde de sorgløse billeder fra Marbella.

175 kommentarer
Vis kommentarer