Topløs Heidi Klum nyder ung kæreste

Den tyske supermodel gi'r den gas på stranden i Mexico

Det er godt nok kollega Elle MacPherson, der går under tilnavnet 'The Body', men den tyske supermodel, 40-årige Heidi Klum, kan nu også være med.

Det beviste hun på stranden i Mexico forleden, hvor hun viste sin nye kærlighed frem, den 13 år yngre kunsthandler Vito Schnabel.

Heidi var frisk og smed toppen - både mens de gik på stranden, slappede af i skyggen og dyppede luksus-legemerne i vandet.

Kys og kram
Modellen i sølvfarvet underdel og med rød-gul kasket og solbriller til at skygge for solen, kæresten i gule badeshorts, solbriller og tilsvarende, sort hovedbeklædning.


 

I vandet var de dog vovede nok til at bytte kasketter - men det lagde nu ingen dæmper på deres lyst til at kramme og kysse hinanden, som de nyforelskede de er.

Se også: Heidi Klum single: Fyrer kærestenSe også: Heidi Klum gik juleamokSe også: Supermodel: Jeg er færdig med børn

 

'Skøn dag', tweetede Heidi under et foto fra ferie-idyllen.

Vaks ved havelågen
Heidi Klum har været vaks ved havelågen. Det er kun få måneder siden, hun slog op med sin tidligere kæreste, bodyguarden Martin Kristen.

Tidligere var hun i syv år gift med soulsangeren Seal, som hun har tre børn med. Hun har også en datter med Formel 1-chefen Flavio Briatore, men hende overtog Seal dog fader-rollen for i det øjeblik, hun blev født.

Vito Schnabel har nu heller ikke ligget på den lade side, forlyder det. Han har haft mere end bare venskabelige forbindelser til bl.a. Demi Moore og Elle MacPherson.

3 kommentarer
Vis kommentarer