Topløs Katie Price vild med ny kæreste

Glamour-modellen på ny ferie med sønnens fitness-instruktør

Katie elsker at vise sig selv frem. Her er hun helt topløs i sin spa

Brystbomben Katie Price ser alvorligt ud til at have fundet kærligheden igen, efter at ægteskabet med den utro Kieran Hayler er gået i vasken.

Den nye fyr hedder Kris Boyson. Han er 29 år, og de har blot kendt hinanden i få uger, men har allerede  været på et par ferier sammen.

Aktuelt befinder de sig på det eksklusive Ammatara Pura Pool Villa-hotel i Thailand, og den 40-årige glamourmodel demonstrerer kækt, at hun i hvert fald ikke er genert overfor sin nye partner.

Katie Price ramte bunden efter mandens utroskab. Foto: All Over Press Intl. kendte Brystbombe indrømmer: Jeg ramte bunden

katie har fundet ny kærlighed. Foto: All Over Press
katie har fundet ny kærlighed. Foto: All Over Press
 

Aldeles topløs - dog på billederne med de mørke lokker hængende ned over de plastik-forstørrede bryster - stiller hun sig særdeles kærligt an overfor kæresten, der er i matchende, gule badebukser til hendes bikini-trusse.

Se billederne her

Katie har mødt Kris Boyson, der er fitness-instruktør, via et nyt trænings-program for sin multi-handicappede søn, Harvey.

Der rapporteres dog allerede 'ugler i mosen'.

Kris Boyson beskrives som en party-ulv, og det tiltaler slet ikke Katie Price, der også foretrækker en grill-kylling fremfor de 5-stjernede restauranter, som Boyson helst frekventere.

Katie Price foran kameraet. Foto: All Over Press Intl. kendte Barmfager model berøvet i tissepause

- Kris vil hele tiden vise sig frem med Katie, men hun har sagt til ham, 'jeg vil hellere spise Kentucky Fried Chicken en stille og rolig aften end at gå en 5-stjernet restaurant'.

Så må vi se, hvordan de får det til at hænge sammen i det lange løb.

katioe Price er veteran i kosmetiske behandlinger. Foto: All Over Press Intl. kendte Se frøken Barmfager få 11. numse-løft

38 kommentarer
Vis kommentarer