Topløs som 17-årig: Folk var chokerede

Skuespilleren Jessica Biel skabte skandale, da hun var ung

Hun kan da også stadig....

I dag er hun 36 og et af verdens mange sexsymboler.

Men da Jessica Biel fik sit gennembrud som skuespiller, var hun en ung teenager, der ønskede at skeje ud. Hun ville farve sit hår. Eller klippe sit hår, men intet af det kunne hun, fordi hun var på kontrakt på serien 'I den syvende himmel', hvor hun spillede præstedatteren Mary Camden.

'American Pie' var et stort hit i 1999. Foto: All Over Press Intl. kendte Hun fik fyrene til at savle: Sådan ser 'American Pie'-stjernen ud i dag

Det fortæller hun i podcasten 'Awards Chatter'.

I stedet for at ændre på håret valgte hun at takke ja til et tilbud om at optræde topløs på forsiden af mandemagasinet Gear. Biel var kun 17 år, da billederne blev taget, mens magasinet udkom, da hun fyldte 18 år.

Jessica Biel er i dag 36 år og er gift med sangeren Justin Timberlake. Foto: All Over Press
Jessica Biel er i dag 36 år og er gift med sangeren Justin Timberlake. Foto: All Over Press

Måtte undskylde
At præstedatteren fra tv pludselig fremstod mere eller mindre, som vor herre havde skabt hende, faldt ikke i god jord.

- Jeg blev uden tvivl nødt til at sige undskyld til Aaron Spelling. Jeg tror, at hele holdet var chokerede for at sige det mildt, siger Jessica Biel.

Hun fortæller, at det værste var, da hun skulle tilbage til arbejdet som skuespiller.

- Bladet kom ud, og jeg skulle på arbejde næste morgen. De vidste ikke, om de skulle se mig i øjnene, og det var bare et rod. Du er ung, og det var ikke meningen, at jeg ville såre nogen, siger hun.

NSYNC med Justin Timberlake ved deres Walk of Fame-stjerne. Intl. kendte Pop-idol indrømmer: Jeg var sammen med en Spice Girl - kan du gætte hvem?

I dag erkender Jessica Biel, at hun burde have takket nej til at optræde topløs i et mandemagasin i så ung en alder.

- Jeg tror, jeg var 17 år. Jeg er en kvinde nu. Jeg er voksen. Jeg er sexet. Den slags udstråling og ærlighed gik bare en smule skævt, siger hun.

Jessica Biel er i dag gift med Justin Timberlake og sammen har de en søn. Hun hittede senest som skuespiller i tv-serien 'The Sinner'.

27 kommentarer
Vis kommentarer