Tori Spelling har fået hudtransplantation

Beverly Hills-stjernen har fået transplanteret hud efter en brandulykke

Her ses Tori Spelling på den røde løber i december 2014. (Video: Splash)

41-årige Tori Spelling - nok bedst kendt som Donna Martin fra '90210 Beverly Hills' - blev i påsken kørt akut på hospitalet.

Hun pådrog sig nemlig nogle svære brandskader, efter hun brændte sig på en grill. På hospitalet var eneste løsning en hudtransplantation. Det skriver Daily Mail.

Se også: Beverly Hills-stjerne frygtede ebola

Det hele startede som et hyggeligt påske-arrangement med venner og familie på en japansk restaurant i Californien.

Men aftenen sluttede med at 'Beverly Hills'-stjernen brændte sig på en varm grill og fik svære brandskader på armen, skriver Daily Mail.

- Tori rejste sig op og skulle gå, da hun væltede bagover på en varm grill. Hun skreg af smerten fra det store brandsår på bagsiden af hendes højre arm, siger et vidne til episoden til Daily Mail.

Det kan godt være, at hun havde mange problemer som Donna Martin, men i det virkelig liv er det ikke nemmere for Tori Spelling. Tværtimod. (Foto: Abaca) Intl. kendte - 19. okt. 2014 - kl. 16:01 Efter utroskab: Spelling søger råd hos mandens eks

Vidnet fortæller også, at Tori Spelling eller ivrigt forsøgte at tilbageholde sine smerter, fordi hendes børn også var til stede.

- Hendes læge var overbevist om, at hun havde en alvorlig forbrænding og foreslog at fjerne den beskadigede hud og i stedet erstatte det med hud fra et andet område af kroppen. Hun stillede spørgsmålstegn ved, om det virkelig var nødvendigt, men lægen sagde, at der var stor risiko for alvorlig infektion og ar, hvis hun ikke gjorde noget, siger kilden til Daily Mail.

Se også: Beverly-stjerne er stolt af sin utro mand

Herunder kan du se en teaser for Tori Spellings reality-serie.

30 kommentarer
Vis kommentarer