Tre anholdt for drab på Lambada-stjerne

Politiet har fået gennembrud i sagen om Loalwa Braz, hvis lig blev fundet i en udbrændt bil

Loalwa Braz blev torsdag fundet død i en udbrændt bil. Foto: All Over Press
Loalwa Braz blev torsdag fundet død i en udbrændt bil. Foto: All Over Press

Politiet i den brasilianske storby Rio de Janiero har siden tor sdag arbejdet intenst på at opklare, hvorfor sangerinden Loalwa Braz døde i en brændende bil i forstaden Saquerema.

Noget tyder på, at myndighederne har fået et gennembrud i sagen. I hvert fald er tre mænd blevet anholdt for drab på sangerinden bag det legendariske latinpop-hit 'La Lambada'.

Se også: Lambada-legende fundet død i udbrændt bil

Det er Billboard, der med henvisning til det brasilianske medie globo.com., skriver, at tre personer er mistænkt i sagen, som bliver beskrevet som et indbrudsforsøg, der løb helt af sporet.

Torsdag blev to mænd set i Braz' hjem i kystområdet Saquerema, og senere samme dag blev hendes forkullede lig fundet i en bil i nærheden.

'La Lambada' gik sin sejrsgang, og alle kastede sig ud i de særlige lambada-moves på dansegulvet, da den blev udgivet af den franske gruppe Kaoma i 1989 og solgte over 25 millioner plader. Braz stod for den portugisiske vokal.

Hør 'La Lambada' her.

Loalwa Braz boede i Paris frem til 2010, hvorefter hun flyttede til Geneve. Senest slog hun sig ned i udenfor Rio, hvor hun fortsatte med at arbejde som artist og samtidig drev et mindre hotel.

 

6 kommentarer
Vis kommentarer