Tre gange på afvænning: Se billederne af superstjernen

Ben Affleck er tilsyneladende tilbage i storform, efter han i slutningen af august lod sig indlægge

Ben Affleck på en slentretur i Los Angeles. Foto: Ritzau/Scanpix
Ben Affleck på en slentretur i Los Angeles. Foto: Ritzau/Scanpix

Hvis man troede, at Ben Affleck var på vej mod afgrunden, efter han i august lod sig indlægge på en afvænningsklinik for tredje gang, så kan man godt tro om igen.

I hvert fald hvis man dømmer ud fra de seneste billede af 'Batman'-skuespilleren. Her ligner han en, der er klar til at hoppe i den ikoniske dragt i morgen, hvis det måtte ønskes.

Se også: Playmate snupper Hollywood-stjerne

'Justice League'-skuespilleren har ad flere omgange døjet med sin afhængighed og lod sig i august indlægge for at komme alkoholafhængigheden til livs. Det er tredje gang, at han lader sig indlægge på en afvænningsklinik.

Ifølge flere amerikanske medier var det eks-konen Jennifer Garner, der i august fulgte Affleck hen til klinikken, som det kan ses på billedet herunder.

Ben Affleck køres mod afvænningsklinikken fra sit hjem i Brentwood, Californien. Foto: All Over Press
Ben Affleck køres mod afvænningsklinikken fra sit hjem i Brentwood, Californien. Foto: All Over Press

De aktuelle billeder, der viser en Affleck tæt på storform, er taget mandag i Los Angeles, hvor han først trænede musklerne for derefter at tage til et møde.

Robert Redford takker af som skuespiller, men han melder ikke noget om, hvorvidt han arbejder videre som instruktør. Foto: AP Intl. kendte - 7. aug. 2018 - kl. 11:59 Det er slut: Superstjerne trækker stikket

Om han stadig er i behandling er ukendt, skriver det ellers normalt velunderrettede TMZ.

36 kommentarer
Vis kommentarer