Trist Daniel Craig: Jeg kan ikke længere gå på bar

James Bond-stjernen er ked af, at han ikke længere kan gå på pub og hyggedrikke

Daniel Craig elsker - ligesom James Bond - at få sig en drink i ny og næ. Desværre er det blevet sværere at gøre det i ubemærkethed. (Foto: AP)
Daniel Craig elsker - ligesom James Bond - at få sig en drink i ny og næ. Desværre er det blevet sværere at gøre det i ubemærkethed. (Foto: AP)

James Bond er ikke bare god til at dræbe skurke - han drikker også som prof. (Foto: Allstar/Sony) Filmnyheder - 4. okt. 2015 - kl. 17:30 Licence to drink: Navnet er Bhhåånd, Jaaeeemes Bhhååånd

Berømmelsen har sin pris, og for Daniel 'James Bond' Craig er en del af den pris, at han ikke længere kan gå på bar og drikke et par øl uden at blive fotograferet hele aftenen af folk, der ikke kan finde ud af at holde mobilen i lommen.

Det fortæller han i et nyt interview, hvor han også anbefaler, at man holder sig langt væk fra sociale medier og internettet, hvis man ikke vil 'mobbes'.

- Hvis du er blot det mindste kendt, skal du for alt i verden holde dig fra internettet. Det er ligesom at blive mobbet i skolen, siger den 47-årige Bond-skuespiller, der indrømmer, at han ganske enkelt ikke føler, han forstår 'den moderne verden'.

Se også: Agent 007 mærker alderen trykke

Spørg om lov
Blandt andet er han forundret over, at folk ikke længere spørger om lov, før de knipser løs med deres kamera eller mobiltelefon.

- Tingene har ændret sig ganske hurtigt, og jeg forstår simpelthen ikke, at folk kan få sig til at tage billeder uden lige at spørge om lov først, siger Daniel Craig til The Sunday Tmes.

Hang til øl-hygge
Den megen fokus på hans person har medført, at han ikke længere kan gå ud på en pub og få sig øl og en hyggesnak med nye mennesker, hvilket han ellers før i tiden satte stor pris på.

- Det er svært for mg at gå på bar på grund af alle mobiltelefonerne. Det begræder jeg en anelse. Jeg holder af at få en drink, og jeg holder af at gå ud og finde nye barer og være social, men det har en klar begrænsning nu, siger Daniel Craig.

Den kommende Bond-film 'Spectre' har dansk premiere 30. oktober.

Se også: Bonds nye drink: Dirty Martini

19 kommentarer
Vis kommentarer