Truer Kim Kardashian på titlen om 'verdens bedste røv

Den kun 21-årige cubanske Kathy Ferreiro skaber opmærksomhed på internettet med sin velformede krop

Nu skal Kim Kardashian virkelig til at løbe stærkt. Nu handler det om at skyde brysterne frem og stramme bagdelen op, hvis den 34-årige Kim Kardashian ikke skal trues på titlen om 'verdens bedste røv'.

Den kun 21-årige cubanske kvinde Kathy Ferreiro, der bosiddende i Miami i Florida har nemlig på et hav af billeder bevist, at hun sagtens kan leve op til Kim Kardashians velformede krop både gaden og til gården. Og mange mener oven i købet, at Kathy Ferreiro har en mere sexet bagdel end Kim Kardashian.

Kathy Ferreiro, der allerede har fået kælenavnet 'Den cubanske Kardashian', hævder i øvrigt, at hendes bagdel er fuldstændig naturlig og ikke på nogen måde er kunstigt ændret. Hun understreger også, at hendes bagdel heller ikke har været udsat for såkaldt photoshopping.

(artiklen fortsætter under billedet)

Og her er så Kathys usædvanligt velskabte numse, der truer Kim Kardashian på titlen om 'verdens bedste røv'.(Foto: Instagram)
Og her er så Kathys usædvanligt velskabte numse, der truer Kim Kardashian på titlen om 'verdens bedste røv'.(Foto: Instagram)
 

Se også: Kim Kardashian vil være nøgen i Playboy igen

En vaskeægte party-girl
Til daglig arbejder Kathy Ferreiro for et kosmetikfirma, men om aftenen og natten er hun en flittig gæst på diverse af Miamis aller hotteste barer og natklubber.

PR-guruen John Chant siger følgende om Kathy Ferreiro:

- Hun er det nye ansigt i mediebilledet, når det gælder velformede kvinder. Og hun ankom med at brag. Det gode ved hende er, at hendes krop er fuldstændig naturlig, og det er en af grundene til, at hun har fået så meget opmærksomhed. Hun er en fantastisk kvinde med kurverne placeret på alle de rigtige steder. Efter min menig, vil der ikke gå lang tid, før man vi se hendes ansigt eller måske hendes krop overalt. Jeg vil bare sige: Pas på Kim Kardashian.

Se også: Kurvede Kim viser bryst og bag

Kathy Ferreiro har det på samme måde som Kim Kardashain - hun elsker at tage selfies af sig selv stort set døgnet rundt.(Foto: All Over Press)
Kathy Ferreiro har det på samme måde som Kim Kardashain - hun elsker at tage selfies af sig selv stort set døgnet rundt.(Foto: All Over Press)
 

 

 

 

 

 

 

1 af 7 Og her er så Kathys usædvanligt velskabte numse, der truer Kim Kardashian på titlen om 'verdens bedste røv'.(Foto: Instagram)
2 af 7 Kathy Ferreiro har det på samme måde som Kim Kardashain - hun elsker at tage selfies af sig selv stort set døgnet rundt.(Foto: All Over Press)
3 af 7 Kathy Ferreiro har en usædvanlig stor bagdel, men hun er altså også godt med, når det drejer sig om barm-størrelsen.(Foto: Instagram)
4 af 7 Kathy er blevet et hit på internettet på grund af sin velformede krop.(Foto: Instagram)
5 af 7 Og her præsenterer Kathy såkaldt timeglasfigur. (Foto: Instagram)
6 af 7 Dobbelt selfie med fire nødder.(Foto: Instagram)
7 af 7 Den cubanske model Kathy Ferreiro minder på mange måder om reality-dronningen Kim Kardashian. De har begge noget til både gården og gaden.(Foto: All Over Press)
105 kommentarer
Vis kommentarer