Trusse-model: Jeg er to personer

'Verdens smukkeste kvinde' indrømmer, at der forskel på den private og den offentlige Candice Swanepoel

Magasinet Maxim har kåret hende til 'verdens smukkeste kvinde', og derfor er det vel meget naturligt, at bladets nye redaktør, Kate Lamphear, præsenterer trussemodellen, Candice Swanepoel, i sit første nummer i chef-stolen.

Og Swanepoel giver fuld valuta for pengene i nogle delikate fotos taget af den franske modefotograf Gilles Bensimon, hvor hun ikke har mere tøj på en højest nødvendigt, når man nu befinder sig på en strand under behagelige temperaturer.

Se Candice Swanepoelpå den røde løber til 'Too Hot for 2014 Maxim Hot 100 party'. (Video: Splash)

DJ/ Target Press Intl. kendte Verdens smukkeste: Også en god røv

Candice Swanepoel løb ikke for ingenting med titlen 'Verdens smukkeste Kvinde' i Maxim-bladet. I denne billedserie viser hun den nyeste kollektion frem for Victoria's Secret. Intl. kendte Verdens smukkeste viser talenterne

Russel James ve dlanceringen af bogen sammen med Virgin-skaberen Richard Branson. Foto: Amy Sussman/Invision/AP Photo Intl. kendte 20 år med de smukkeste kvinder

I det medfølgende interview erkender den 26-årige sydafrikaner dog, at der er forskel på den offentlige og private Candice Swanepoel.

Halløjsa! Se stanglækre Candice Swanepoel på stranden. (Video: Splash)

I nyt Victoria's Secret-undertøj. (Target Press)
I nyt Victoria's Secret-undertøj. (Target Press)

(Foto: Target Press)
(Foto: Target Press)

(Foto: Target Press)
(Foto: Target Press)

(Foto: Target Press)
(Foto: Target Press)

(Foto: Target Press)
(Foto: Target Press)
 

(Foto:Target Press)
(Foto:Target Press)
 

- Jeg ser på mig selv i tredje person. Den pige på billederne er ikke mig. Det er en pige, jeg har skabt til at fungere i rampelyset. Jeg har måttet overvinde megen generthed for at begå mig i jobbet, siger hun.

Stadig en 15-årig pige
Hun siger også, at det kan være en 'mærkelig følelse' at leve af sit udseende.

- Sommetider føler jeg mig helt skyldig, indrømmer skønheden, der har levet af at se godt ud, siden hun var 15 år gammel.

- Der er stadig en 15-årig pige i mig. Én, der ikke en gang har et kørekort.

Candice Swanepoel er ikke mindst berømt for sit model-arbejde for Victoria's Secret, hvor hun igen gør sig fint bemærket på billeder af det nye undertøj for det højt profilerede brand.

Se Candice Swanepoel på photoshoot. (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer