Tv-babe sagsøger skønhedsfirma

Det kan komme til at koste kassen for et canadisk firma, at de har brugt skuespilleren Sofia Vergara til at promovere deres produkter

00:34
Sofia Vergara mener, at hendes berømte bryster er begyndt at hænge lidt for meget. I denne video fra den røde løber sidste år er der dog ikke noget der hænger. (Video: Splash)

Intl. kendte - 21. nov. 2015 - kl. 08:16 Beklager drenge: Sexsymbolet Vergara bliver gift nu

'Modern Family'-skønheden Sofia Vergara går nu rettens vej, fordi hun mener, at firmaet Venus Concept, der blandt andet laver hudplejeprodukter, har misbrugt hendes navn.

Og det er ikke småpenge, som skuespilleren med de colombianske rødder kræver som kompensation. Ifølge People Magazine, der har fået adgang til retsdokumenterne, kræver Vergara nemlig 103 millioner kroner af skønhedsfirmaet.

Sofia Vergara mener, at Venus Concept uden tilladelse har brugt hendes navn til at promovere et produkt, som strammer huden op.

- Vergara prøvede Legacy-behandlingen, men kunne i sidste ende ikke lide det, fordi hun syntes, at det var et spild af tid og penge uden nogen resultater, står der i søgsmålet ifølge People.

 

Den 43-årige skuespiller, der blandt andet har medvirket i 'Four Brothers' og 'Fading Gigolo', uploadede i 2014 et billede af sig selv på det sociale medie WhoSay, hvor hun fik en af firmaets behandlinger.

Hun afviser dog kraftigt, at hun har givet samtykke til at reklamere for firmaets produkter som en del af en international kampagne, og hun henviser til, at hun 'flere gange' har henvendt sig til det canadiske firma for at få dem til at stoppe med at bruge hendes navn.

Vergara, der fik sit tv-gennembrud på den spansksprogede tv-kanal Univisón, har tidligere haft sponsoraftaler med CoverGirl, Head & Shoulders og Pepsi.

Intl. kendte - 18. aug. 2015 - kl. 18:21 Hollywood-stjerne: Jeg er ved at få hængepatter

Se også: Sofia 'Viagra' spiser kage for held

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen