TV: Fake? Her går Hollywood-stjerne amok under optagelser

Det hele blev filmet, da Dennis Quaid mistede besindelsen under filmoptagelser. Spørgsmålet er dog om det var iscenesat

Der går mange historier om kendisser, som vil have det præcis efter deres hoved, og ikke er bange for at svine alt og alle til, hvis de ikke får det som de vil.

For nylig var den gal med nu tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson, som slog en producer da han ikke fik varm aftensmad, og nu slutter Dennis Quaid sig også til rækken af kendisser, som har fået et hysterisk anfald på jobbet.

I modsætning til Clarkson blev Quaids udbrud dog fanget på video, og der bliver ikke langt fingre imellem fra den 61-årige skuespiller. Nogle af sprogets allerværste gloser fyger gennem lokalet, alt sammen tilsyneladende fordi en uvedkommende forstyrrer under optagelserne.

Se Dennis Quaid gå amok over artiklen.

Siden videoen blev lagt på Reddit i starten af ugen, har brugere på sociale medier diskuteret hvorvidt den er ægte eller ej. Nogle mener at hele anfaldet lyder indstuderet, mens andre peger på, at personen der filmede og lækkede optagelsen ville smadre sin karriere ved handlingen, og hvem skulle dog have lyst til at gøre det?

Hvis optagelserne er aftalt spil, er de fleste enige om, at den populære talkshow-vært Jimmy Kimmel er hjernen bag. Han har tidligere taget hele verden ved næsen med iscenesatte videoer, som for eksempel den du kan se herunder, hvor en pige kommer galt af sted mens hun twerker:

En teenagepige laver en twerkvideo til sin kæreste, men ender med at sætte ild til sig selv ved et uheld. Mange medier, herunder også Ekstra Bladet, hoppede i med begge ben og bragte historien. Bagefter var der intet at gøre, udover at berette hvordan vi var blevet snydt så det drev:
Se også: TV: Twerking-katastrofe var fup

13 kommentarer
Vis kommentarer