TV: Fræk Taylor Swift luftede trussen

Superstjernen besøgte det berømte undertøjsfirma Victoria's Secret store show tirsdag

Her kan du se et uddrag fra showet, hvor blandt andet Taylor Swift optrådte (video: AP)

Se Taylor Swift i videoen foroven
___________________________

Det var en letpåklædt og fræk Taylor Swift, der kunne opleves på catwalken, da den berømte undertøjsgigant Victoria's Secret afholdt modeshow i Earl's Court i London tirsdag aften.

Popstjernen, der fylder 25 år i næste uge, indtog scenen iført en sexet, pudderfarvet underkjole og med en kåbe med sorte blonder udover.

Og som om det ikke var nok, så kunne modellen Lily Aldridge ellers få lov at vise mere undertøj frem på catwalken til tonerne af Swifts musik.

Ifølge det amerikanske Hollywood-site TMZ.com var tøjet lavet specielt til den 24-årige popstjernes optræden.

Ud over Taylor Swift optrådte kunstnerne Adriana Grande og Hozier, mens modellerne Elsa Hosk, Behati Prinsloo og Jasmine Tookes gik på catwalken. Også den danske model Josephine Skriver var at finde blandt de mange Victoria's Secret-modeller.

Lingeri til 12 mio. kr.
Undertøjsgiganten, der havde en omsætning på lidt over 36 milliarder kroner i 2012, viser hvert år deres nye kollektion af undertøj frem.


Her kan du se det dyre lingerisæt, som blev vist frem under et Ed Sheeran-nummer (video:AP)

I år kunne Victoria's Secret også vise hele to lingerisæt frem til en værdi af cirka 12 millioner kroner - de såkaldte 'Fantasy Bra's'.

Det har taget 1380 timer at lave det juvelbesatte undertøj, og det blev modellerne Adriana Lima og Alessandra Ambrosio, der fik lov at vise de to sæt frem til showet i London.

Se uddrag fra showet i videoerne foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer