TV: Her er de mest forbudte Super Bowl-reklamer

Ekstra Bladet har samlet 20 af de mest frække, platte og politiske reklamer, som ikke måtte vises til NFL-finalen. Se de forbudte reklamer

Scarlett Johansson var lidt for fræk til Super Bowl, også svinede hun også Pepsi og Cola.

Se de 20 mest forbudte reklamer ovenover - gå til næste reklame ved at klikke 'næste' nederst til højre.

Det amerikanske fodbold-event Super Bowl vælter sig år efter år i reklamepenge. Og det er ingen undtagelse i aften, når det skal afgøres, hvem der vinder den amerikanske fodbold-liga NFL.

Charlotte McKinneys store flotte barm ryger via tv direkte ind hos mere end 100 millioner tv-seere i morgen under Superbowl i reklamen for burgerkæden Carl's Jr.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Klar til store bryster og burger og bold

Alene prisen på reklame tid viser bestemt også, at det er den amerikanske fodbold-liga, der har magten. Til dette års Super Bowl koster en 30 sekunders reklame alene 4,2 millioner dollars, og alligevel kæmper annoncørerne om pladsen.

Derfor kan Super Bowl bestemt også tillade sig at være kritiske overfor de reklamer, der bliver vist. De må derfor hverken være for platte, politiske eller for frække.

Intl. kendte TV: Her tager Kim Kardashian totalt pis på sig selv

Derfor blev der også cuttet en del af 'Soda Stream'-reklamen med den lækre Scarlett Johansson, fordi hun slikkede sig lidt for meget om munden og svinede Pepsi og Coca Cola.

Også dyreorganisationen PETA fik bandlyst deres reklame, fordi en gruppe modeller havde en lidt for fræk omgang med nogle grønsager. 

Ekstra Bladet har fundet de 20 mest forbudte reklamer i Super Bowls historie.

Se de frække reklamer over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer