Tv-legende gør comeback

Efter to år som pensionist er David Letterman klar til at sætte sig bag mikrofonen igen

David Letterman er klar til at sætte sig bag en mikrofon igen. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP
David Letterman er klar til at sætte sig bag en mikrofon igen. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP

I går kunne den store amerikanske streamingtjeneste, Netflix, annoncere, at de har indgået et samarbejde med den populære pensioneret talkshowvært David Letterman. Der vil blive produceret seks episoder af en time hver, som skal indeholde nogle af de elementer som Letterman er allerbedst til. Programmerne vil indeholde interviews med ukendte mennesker ude i marken, men også interviews med en kendt person pr episode, som vil være optaget i et studie.

David Letterman er kendt for sin spidse humor og altid skarpe kommentarer. Disse blev også luftet i en kommentar om det nye samarbejde om et talkshow til Netflix:

- Jeg føler mig heldig og spændt over at skulle arbejde på det her nye projekt for Netflix. Jeg har lært dette: hvis du går på pension for at tilbringe mere tid med din familie, så tjek lige med dem først. Tak fordi I kiggede med, og kør forsigtigt.

David Letterman har næsten ikke være til at genkende efter at han gik på pension. Foto: Bulls/AP
David Letterman har næsten ikke være til at genkende efter at han gik på pension. Foto: Bulls/AP
 

For to år siden gik David Letterman på pension, efter at have været vært i sammenlagt 33 år på henholdsvis Late Night og The Late Show. Nu er han så klar til at gøre et comeback i et samarbejde med Netflix, om det bliver med eller uden det store skæg, som har han brugt de sidste to år på at anlægge, må tiderne vise.

Showet vil få premiere næste år på Netflix, der er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort en titel for Lettermans comeback.

Foto: AP Intl. kendte - 21. maj. 2015 - kl. 05:11 Bye-bye: Lettermans sidste show i nat

Bill Murray var den allerførste gæst i 'Late Night with David Letterman' i 1982. I de efterfølgende år har Murray gentagne gange været gæst hos Letterman, hvilket har resulteret i talrige absurde optrin. (Foto: AP) Kendte Nu går han på pension: Sidste aften med Letterman

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen