TV: 'Røvprinsesse' alvorligt syg af numse-implantater

Brasiliansk model har været hospitalsindlagt flere gange på grund af en slem infektion i bagdelen

Her kan du se en video med Andressa Urach. Først ses hun i et lesbisk flirt med modellen Camila Vernaglia, som blev nummer tre i Miss Bum Bum i 2012 (video: Splash)

Den brasilianske model Andressa Urach med en yderst veldrejet popo blev nummer to i den berømte brasilianske skønhedskonkurrence 'Miss Bum Bum Brazil' i 2012.

Andressa Utrach har Brasiliens næstbedste bagdel, men hun er også veludstyret til gaden. Intl. kendte - 7. aug. 2014 - kl. 18:04 Model: Ronaldo besat af min røv

Det enorme fokus på bagen har da også resulteret i, at rigtig mange brasilianske kvinder får foretaget kosmetiske indgreb. Og den fælde er Andressa Urach også røget i.

Men det har været en farlig omgang for den 27-årige skønhed fra den brasilianske by Porto Alegre. Hun er nemlig blevet indlagt på hospitalet på grund af en slem infektion forårsaget af hendes numse-implantater.

- Jeg lider meget, men Gud er med mig. Det er min skyld, min forfængelighed fik mig til at gå for langt, lyder det ifølge Daily Mail.

Intl. kendte - 19. feb. 2013 - kl. 11:39 Numse-sensation viser krop i Miami

Rådne muskler
Og det er bestemt ikke første gang, at den brasilianske model havner på hospitalet. Den 27-årige skønhed havde nemlig det såkaldte 'hydrogel' og 'PMMA-filler' lagt ind i den øverste del af benet for at løfte hendes numse.

I juli sidste år fik hun fjernet 400 mililiter hydrogel på grund af en ulidelig smerte, der var opstået, fordi musklerne i benene var ved rådne. Men lige lidt hjalp det. Andressa Urach havde fortsat smerter og blev i december hasteindlagt på Conceicao Hospital i Porto Alegre.

Intl. kendte - 6. dec. 2012 - kl. 11:05 TV: Numse-sensationerne i lesbisk afsløring

Det viste sig, at hun havde fået en slem infektion i det venstre ben og fik 'septisk chok' (en tilstand, hvor alvorligt lavt blodtryk opstår som følge af en alvorlig infektion, red.) samt to drænoperationer under sit hospitalsophold. Hun frygtede sågar, at hendes ben skulle amputeres som følge af infektionen.

Den 27-årige numse-model blev så indlagt igen i marts med endnu en infektion, men kom også denne gang heldigt fra hospitalet.


Her takker Andressa Urach sine følgere på Twitter for deres bønner.

- Jeg foretrækker at have ben og kunne gå og miste en halvdelen af en balle end at dø, siger hun til Mirror.

I alt anslår det britiske medie Daily Mail, at alle behandlingerne er løbet op i over 281.000 danske kroner. Andressa Urach har udover implantaterne også fået foretaget en næse- og kæbeoperation, en fedtsugning, brystforstørrelse samt en skamlæbe-reduktion.

Carine Felizardo løb med sejren i Miss Bum Bum Brazil 2012, Andressa Urach tog andenpladsen (video: Splash)

Her kan du se pigerne fra Miss Bum Bum 2014:

52 kommentarer
Vis kommentarer