TV: Se Floyd Mayweathers svinedyre vognpark

Biler for millioner: Privatchaufføren fremviser bokserens kæmpe samling af luksusbiler

Bokseren Floyd Mayweather skulle efter sigende være god for mere end 300 millioner dollar, og nogle af de penge er tilsyneladende blevet brugt på indkøb af diverse luksus- og superbiler.

I en nyligt offentliggjort video, som du kan se over artiklen, fremviser Mayweathers privatchauffør, kendt som Bruce 'The Driver' Miller et udvalg af boksestjernens bilsamling, der ifølge chaufføren tæller et sted mellem to og tre dusin biler, heriblandt et par Buggati Veyrons, en håndfuld Ferrarier og flere Rolls Royce-modeller, foruden limousinerne.

Selvom han bliver kaldt 'The Driver', lyder det som om at chaufførkørsel er den mindste af Bruces opgaver. Ifølge ham selv går meget af tiden nemlig med at vedligeholde bilerne og tage sig af Mayweathers til tider spøjse ønsker, som for eksempel at klemme fire superbiler ind i garage beregnet til tre, naturligvis uden at lave parkeringsbuler.

Den sværeste del af jobbet er dog at kende til superbokserens ønsker, nærmest før han selv gør det, forklarer Bruce Miller:

- Alle prøver at knække Mayweather-koden, men det kommer ikke til at ske! Hvis du tror du ved hvilken bil han vil køre i, så skifter han mening, så man skal have det hele klar. Man tror måske han er i humør til en sedan eller en coupé, men så siger han 'hiv Enzoen frem', bare for en indkøbstur, lyder det fra 'The Driver'.

Herunder kan du se Floyd Mayweather tælle en lille del af sin enorme formue:

29 kommentarer
Vis kommentarer