Tv-stjerne driller med bikini-billeder

Den 52-årige britiske tv-stjerne Lizzie Cundy optræder både med hækkesaks og boremaskine på sine drillende bikini-billeder - se dem her

Lizzie Cundy er kendt fra en række engelske tv-programmer. Foto: Can Nguyen/Shutterstock
Lizzie Cundy er kendt fra en række engelske tv-programmer. Foto: Can Nguyen/Shutterstock

Normalt har det britiske folk været vant til at se tv-stjernen Lizzie Cundy i tv-programmer som f.eks. 'This Morning', 'ITV at the Movies' eller fodbold-programmet 'Wags World'. Derfor kommer det også  bag på mange, at hun i den sidste uges tid er gået fuldstændig bikini-bananas i sin baghave under corona-karantænen i Storbritannien.

Inden for den seneste uges tid har hun både været bevæbnet med en elektrisk hække-saks og en boremaskine, mens hun samtidigt har været iklædt bikini.

Se også: Dansk stjerne deler skør numse-nyhed: - Det er helt vildt

Onsdag lagde Lizzie Cundy dette drillende billede ud på Instagram, hvor hun var bevæbnet med en stor boremaskine. Til billedet skrev Lizzie:

'Jeg er parat til en god omgang bore-arbejde. Jeg har ikke brug for en mand som håndværker. Jeg elsker at istandsætte mit hus under corona-karantænen. Lige nu er jeg ved at lave et skinnende nyt dørhåndtag. Hvad laver du i dag?'

Artiklen fortsætter under billedet ...

For tre dage siden drillede Lizzie også med et sjovt bikini-billede, hvor hun var bevæbnet med en store elektrisk hækkesaks. Til dette billede skrev hun:

'Jeg holder et dødbringende våben i mine hænder på denne mandag. Jeg er fast besluttet på at få trimmet min busk én gang for alle. Hvad laver du i dag?

Se også: Sofie Linde deler nøgenbillede af manden

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tidligere i dag tog Lizzie Cundy angiveligt en pause med henblik på istandsættelsen af sit hus og nødvendigt havearbejde. Hun lagde nemlig et billede ud på Instagram, hvor hun iklædt bikini lå og nød solen - uden nogen redskaber eller noget værktøj i hånden. Til billedet skrev Lizzie:

'Alle har brug for at lægge sig lidt ned engang imellem. En lille pause med henblik på den podcast jeg i øjeblikket er ved at lave til radioen. Jeg elsker at arbejde hjemme fra.'

94 kommentarer
Vis kommentarer