Tv-stjerne er død: Blev 38 år

Blake Painter, der er kendt fra 'Livsfarlig fangst', er blevet fundet død i sit hjem

Blake Painter her til venstre i billedet er død. Han blev kun 38 år. Foto: AP
Blake Painter her til venstre i billedet er død. Han blev kun 38 år. Foto: AP

Krabbefangeren Blake Painter er død i en alder af bare 38 år. Painter var i de første sæsoner en bærende del af den succefulde Discovery-dokumentar 'Deadliest Catch' eller 'Livsfarlig fangst', som serien hedder på dansk.

Den erfarne krabbefanger og tidligere kaptajn på F/V Maverick blev fundet død 25. maj i sit hjem i Astoria, Oregon. Det skriver flere medier heriblandt Variety, People og Fox News.

Ifølge Tom Bergin, der er sherif i Clatsop County, Oregon, var det en ven af Blake Painter, der fandt ham. Vennen havde forgæves forsøgt at komme i kontakt med tv-kendissen i flere dage og fik derfor mistanke om, at der var noget galt.

Taget med heroin
Dødsårsagen er endnu ikke blevet offentliggjort, og lige nu er myndighederne i gang med at undersøge de nærmere omstædigheder.

Tilbage i januar 2018 blev Blake Painter stoppet af politiet, da han røg heroin, mens han sad bag rattet. Han blev sigtet for besiddelse af heroin, manipulering med fysiske beviser og hensynsløs kørsel.

Hans nu tidligere kollega Nick McGlashan, der også har en rolle i 'Livsfarlig fangst', har på sin Twitter-profil skrevet en hilsen til afdøde Blake Painter.

Realityserien er bogstaveligt talt blevet livsfarlig. Foto: Discovery Kendte Livsfarlig tv-serie: Dødsfaldene og skandalerne