TV-stjerne hånes for sin krop - nu svarer hun igen

Den 29-årige tv-stjerne og personlige træner Chloe Madeley giver svar på tiltale til twitter-trolls: Jeg har fucking tabt 5½ kilo

Her tv-stjernen sin muskuløse vaskebræts-mave, som nogle twitter-trolde hånede. (Foto: Polfoto)
Her tv-stjernen sin muskuløse vaskebræts-mave, som nogle twitter-trolde hånede. (Foto: Polfoto)

Chloe Madeley, der er datter af den kendte britiske talkshow-vært Richard Madeley, har selv været tv-vært i 'Big Brother', 'Live From Studio 5' samt andre programmer. Hun har i øvrigt medvirket i den britiske udgave af 'Vild med Dans' samt side-jobber som en succesfuld personlig træner.

I jobbet som personlig træner er Chloe Madeley dog for nylig kommet i modvind på twitter, hvor twitter-trolde har hånet hendes krop samt kritiseret hendes nye intense 12 ugers fitness- og diætplan.

Det fik dog Chloe Madeley op i det røde felt, og hun svarede igen med nogen af sprogets værste gloser til twitter-troldene, der blev kaldt 'pik' og bedt om lade være med at tage Chloe Madeleys 'lort' fra hende. Og som prikken over i' et offentliggjorde Chloe Madeley endnu et frisk billede af sin usædvanligt muskuløse fitness-krop, hvor maven helt klart ligner et vaskebrædt.

Til billedet skriver Chloe. at hun nu er syv uger inde i sin 12 ugers fitness og diætplan.

Chloes nye selfie kom efter, at flere twitter- og instagramtrolls havde hånet og drillet hende i forbindelse med hendes sidste online-billede, hvor hun viste før- og efterbilleder af sin krop fem uger inde i forløbet, hvor hun skrev, at hun havde tabt 5½ kilo.

Voldsomme bandeord
En twitter-troll skrev blandt andet, at Chloe seriøst ikke kunne kalde forandringen i sin krop for en kropsforandring. Og at hun skulle prøve at tabe sig 30 kilo.

Hertil svarede en ophidset Chloe:

- Du kan ikke seriøst kalde det her for en kropsforandring? Okay. Der er altså en forskel på 5½ kilo, så selvfølgelig kan jeg fucking kalde det en kropsforandring.

-Prøv 30 kilo. Okay. Hør her. Jeg er fucking ligeglad med, om du taber 12 kilo eller 1 kilo. Jeg er fucking ligeglad med, om du starter som en størrelse 38 eller en størrelse 44.

- Hvis du står op hver dag, og du har tid til at flytte din røv over i fitness-centeret, og at du også finder viljestyrken til holde dig til din diæt, selv om alle andre omkring dig drikker vin eller spiser is. Og når du bagefter måler og vejer din krop eller tager et billede og finder ud af, at du gennem flot viljestyrke har fået noget til at ske, så fortjener du at klappe dig selv på ryggen - i den grad.

Meget markante og stærke ord fra Chloe, der fortsatte sin verbale beserkergang således:

- Og hvis nogen fortæller dig, at det har de da gjort meget bedre, eller at din præstation ikke er så god, som du selv tænker, så er denne person en stor 'pik'. Faktum. Jeg er fucking stolt af, at jeg har tabt 5½ kilo på fem uger, og hvis du har tabt mere. Okay godt gjort. Men du skal fanme ikke tage mit 'lort' fra mig.

#Carbs

Et opslag delt af Chloe Madeley (@madeleychloe) den

 

 

 

1 af 3 Chloe Madeley, før hun tabte sig de 5½ kilo. (Foto: All over Press)
2 af 3 Chloe Madeley og Kris Hallenga ses her i det britiske tv-show 'Lorraine'. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Her tv-stjernen sin muskuløse vaskebræts-mave, som nogle twitter-trolde hånede. (Foto: Polfoto)
44 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere