Tv-stjerne røvet: - De tog en pistol frem

Tv-stjernen Bam Margera blev angiveligt røvet søndag aften af en bevæbnet taxachauffør

Jackass-stjernen nåede ikke at være længe i Columbia, før han blev udsat for et bevæbnet røveri. Foto: Todd Williamson/Invision/AP
Jackass-stjernen nåede ikke at være længe i Columbia, før han blev udsat for et bevæbnet røveri. Foto: Todd Williamson/Invision/AP

En spansktalende taxachauffør med en pistol fremme, der på sin telefon skriver 'tøm din pung'.

Sådan blev den 38-årige Bam Margera, som er kendt fra sine stunts i Jackass-filmene og er professionel skateboarder, angiveligt røvet i Colombia søndag aften.

Det siger han i en video, han har lagt på sin Instagram-profil til sine 1,6 millioner følgere. Til videoen har han i beskrivelsen skrevet: 'Røvet'.

- Jeg er lige ankommet til Cartagena alene. Jeg tog en tilfældig taxa fra lufthavnen her til. Jeg kan ikke tale spansk, de kunne ikke tale engelsk. Så de oversatte på deres telefon, hvor jeg kunne læse, at der stod: 'Tøm din pung', mens de tog en pistol frem, så jeg kunne se den, siger Bam Margera i videoen, der lige nu er set mere end 386.000 gange.

Se også: Hollywoodstjerne anholdt: Dyr bommert

Bevæbnet røveri
Efter røverne træk pistolen frem, gav han dem pengene, fortæller han i videoen.

- Så jeg gjorde det. Jeg havde 500 dollars. De lod mig gå. Det var underligt, siger han og afslutter grinende videoen og siger:

- Velkommen til Colombia

500 dollars svarer til 3.250 kroner.

Robbed

Et opslag delt af Bam Margera (@bam__margera) den

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere