Tv-vært 'krænket' af veganerpølse: Tæt på at brække sig på direkte tv

- Hvorfor føler du dig så truet af veganere, der bruger ordet 'pølse'?

Piers Morgan er endnu en gang gået i kødet på veganerne. Foto: AP
Piers Morgan er endnu en gang gået i kødet på veganerne. Foto: AP

Den populære 'Good Morning Britain'-vært Piers Morgan plejer ikke at misse en mulighed for at give sin mening til kende.

Således gik han i efteråret i flæsket på plus size-modellen Tess Holiday, hvis størrelse han kaldte 'farlig og tåbelig'.

Kun et par måneder senere var Piers Morgan igen på krigsstien. Denne gang svinede han et pigeband til med nedværdigende ord efter et nøgenbillede.

Så kom turen til David Beckham, der havnede i modvind efter et Instagram-billede, hvor han kysser sin syv-årige datter på munden.

Senest skabte Piers Morgan igen røre i andedammen, da han ville vædde 8000 kroner med en veganer om, at han vil leve længere end ham.

- Den stinker!
Og netop veganere er tv-værten tilsyneladende ikke færdig med at fare i kødet på.

Denne gang er det ikke så meget med ord, men snarere med sit kropssprog, at Piers Morgan giver udtryk for sine holdninger.

Omdrejningspunktet var et veganerpølsehorn, 'Greggs' vegan sausage roll', der indtil videre må siges at være årets mest omtalte bagværk i Storbritannien. Det skriver blandt andre Independent.

I studiet blev den efterhånden kontroversielle vært tilbudt et af de omstridte pølsehorn, og allerede før han satte tænderne i det, fik han udtrykt sit afsky ved at råbe 'Den stinker!'

Med væmmelsen malet over hele ansigtet tog han en bid af pølsehornet, og med det samme stak han hovedet ned i en spand, som meget belejligt stod klar lige bag studiebordet, og antydede, at han var lige ved at kaste op.

Hvorfor føler du dig truet?
Morgans medvært Susanna Reid var til gengæld begejstret for den veganerpølse, som hun i lyset af den heftige bagværksdebat allerede havde smagt på dagen forinden.

- Hvorfor føler du dig så truet af veganere, der bruger ordet 'pølse'? spurgte hun, men Piers Morgan overhørte spørgsmålet og pegede i stedet på en vognfuld kød med ordene:

- Det er godt for dig - hvordan tror du ellers, menneskerne kom hertil?'

Kort efter lanceringen af det veganske pølsehorn var Piers Morgan hurtigt ude med et fordømmende tweet.

Producenten Greggs var til gengæld hurtige med et tweet efter Morgans elegante opkast opvisning på direkte tv.

'Åh hej, Morgan, du har været ventet', lød det fra det britiske veganerpølsehorns-firma.

På Twitter har flere brugere efterfølgende fået travlt med at påpege tv-værtens dobbeltmoral, fordi han ifølge dem ofte selv har travlt med at kritisere, at folk i dag meget let bliver krænket over alting.

189 kommentarer
Vis kommentarer