'Twitter-troll ønskede at min baby var dødfødt'

En britisk model har fået masser af rosende ord for et amme-billede hun netop har lagt ud på instagram, men for to uger siden ønskede en twitter-troll, at hendes næsten nyfødte baby var dødfødt

Fodboldspilleren Jamie Vardy og hans smukke kone modellen Rebekah Vardy ser her lidt bekymrede ud. (Foto: All Over Press)
Fodboldspilleren Jamie Vardy og hans smukke kone modellen Rebekah Vardy ser her lidt bekymrede ud. (Foto: All Over Press)

I sidste uge fik Rebekah Vardy masser af rosende ord, fordi hun havde lagt et amme-billede ud på sin instagram-profil, hvor hun i en pause i et photoshoot med magasinet OK ammer sin relativ nyfødte søn Finley, samtidigt med at hun får lagt make-up og ordnet sit hår.

Multi Tasking thanks @benny_hancock @mslaurielondon xxx

Et billede slået op af Becky Vardy (@beckyvardy) den

Men nu afslører den 34-årige Rebekah Vardy, at hun har fået en af de mest modbydelige kommentarer fra en såkaldt twitter-troll, som man kan forestille sig.

Jeg ammer min søn, når han er sulten
I sin ugentlige klumme i magasinet OK! skriver Rebekah Vardy blandt andet:

- De positive reaktioner jeg fik i forbindelse med det billede, jeg lagde ud, hvor jeg ammer min nyfødte søn Finley i forbindelse med en foto-session på magasinet OK! overraskede mig glædeligt. Hvis Finley er sulten, og jeg er ude i det offentlige rum, hiver jeg mit bryst frem og ammer ham. Han skal skal ikke vente på mad, indtil vi er kommet hjem. Og jeg er fuldstændig ligeglad med, om der er folk, der har et problem med det, skriver Rebekah Vardy og tilføjer:

- I sidste uge var der en 'troll' på twitter, der skrev, at han ønskede, at min nyfødte søn havde været dødfødt. Og jeg er stadig ekstremt frastødt over den bemærkning. Man er nødt til at være et sygt og ondskabsfuldt menneske, hvis man er i stand til at offentliggøre sådan en bemærkning. Men der findes masser af sørgelige idioter rundt omkring, der leder efter opmærksomhed og kun ønsker at såre og være ondskabsfulde overfor andre mennesker.

Den britiske model Rebekah Vardy er en af af Storbritanniens mest kendte modeller, og hun er ikke blevet mindre kendt, efter at hun sidste år blev gift med den kendte engelske landsholdsspiller Jamie Vardy, der til daglig er også er fast mand på fodboldholdet Leiceister City.

Rebekah og Jamie blev forældre til den lille Finley den 8. januar. Parret har i forvejen datteren Sofia på to år, mens Rebekah også har børnene Megan på 11 og Taylor på 7 fra et tidligere forhold.

Se også: Stjernens kone fanget i fan-ballade: Det var rædselsfuldt

Forstyrret fodboldfan
Kun to uger efter fødslen af Finley lagde den stolte mor et billede ud på de sociale medier af sig selv og sin sin lille baby-søn. Og skrev følgende til billedet: Jeg kan næsten ikke tro, at min lille mand er blevet to uger gammel i dag.

Og det var i den forbindelse, at den usympatiske twitter-troll skrev sin modbydelige sætning: Det skulle have været en dødfødt baby.

Et billede slået op af Becky Vardy (@beckyvardy) den

Den ondskabsfulde bemærkning fik hurtigt masser af Rebekah Vardys fans på banen, og en af dem skrev til den modbydelige twitter-troll: Er du syg i hovedet. Det er jo det mest frastødende og modbydelige man overhovedet kan sige.

Hertil svarede den ondskabsfulde twitter-troll kort og kontant: Come on Youuuu Spurs(Red: et kendt tilråb fra Tottenham-fans).

Ifølge Daily Mail blokerede Rebekah Vardy selvfølgelig dengang straks den modbydelige twitter-troll.


 

Jamie Vardy og Rebekah Vardy er et af Englands mest kendte par. (Foto: All Over Press)
Jamie Vardy og Rebekah Vardy er et af Englands mest kendte par. (Foto: All Over Press)

Her ses den gravide Rebekah Vardy før hun den 8. januar fødte sin søn Finley. (Foto: All Over Press)
Her ses den gravide Rebekah Vardy før hun den 8. januar fødte sin søn Finley. (Foto: All Over Press)
 

1 af 3 Her ses den gravide Rebekah Vardy før hun den 8. januar fødte sin søn Finley. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Jamie Vardy og Rebekah Vardy er et af Englands mest kendte par. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Fodboldspilleren Jamie Vardy og hans smukke kone modellen Rebekah Vardy ser her lidt bekymrede ud. (Foto: All Over Press)
4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere