UPS! Model med brystsmutter

Brittny Gastineau kunne ikke styre badedragten i bølgerne ved Miami Beach

Go' udsigt.
Go' udsigt.

Det kan nemt føre til ubekvemme situationer, hvis man plasker rundt i nok så indbydende bølger og så er iført en bade-beklædning, der ikke helt kan leve op til ambitionen om tækkelighed til enhver tid.

Forleden kom den amerikanske model og reality-veteran Brittny Gastineau ud for en regulær brystsmutter i havet ved Miami beach, hvor hun tumlede rundt med en mands-person, man må gå ud fra er hendes bedre halvdel.

Kim gør ingen hemmelighed af sin favorit-stilling. (Privatfoto) Intl. kendte - 6. feb. 2015 - kl. 22:13 Kim K.: Giv mig den bagfra

Hopla i havet. Med den bedre halvdel.
Hopla i havet. Med den bedre halvdel.
 

For voldsomt for badedragten.
For voldsomt for badedragten.

OMG.
OMG.

Ind, hvor du hører til.
Ind, hvor du hører til.
 

Den knaldrøde badedragt kunne ikke helt klare indholdet kombineret med legesygen og gled ned fra den øvre del, så der var pæn udsigt til en mere privat del af damen.

Halløsa! (Foto: Splash) Intl. kendte - 31. maj. 2015 - kl. 18:08 TV: Topløs toplækker topmodel nyder solen

Gigi Hadid i Mercedes-garagen med Lewis Hamilton. (Polfoto) Formel 1 - 27. maj. 2015 - kl. 21:52 Hamilton vælter sig i unge modeller

Nydeligt, nydeligt.

33-årige Brittny Gastineau, hvis far er den tidligere New York Jets-footballspiller Mark Gastineau, har de seneste 10 års tid gjort sig bemærket både som model og tv-personlighed - aktuelt dukker hun af og til op i 'Keeping up with the Kardashian' som bedste ven med Kim Kardashian.

 

1 af 2 På plads.
2 af 2 Go' udsigt.
49 kommentarer
Vis kommentarer