Utro ægtemand deler nøgenbillede af Kardashian-søster

Scott Disick går bodsgang ved at rose ekskærestens former

Scott Disick og Kourtney Kardashian fik ni år og tre børn sammen. (Foto: PA)
Scott Disick og Kourtney Kardashian fik ni år og tre børn sammen. (Foto: PA)

Scott Disick er godt nok skilt fra moderen til sine tre børn, Kourtney Kardashian, men det forhindrer ikke den aldrende playboy i at rose sin ekskones former og dele et nøgenbillede af hende på Instagram.

Det ni år lange forhold mellem Scott Disick og den ældste Kardashian-søster har i årevis bølget op og ned, men i sommer led forholdet et endeligt skibbrud, da Scott Disick blev fanget af paparazziernes linser, mens han kærtegnede sin ekskæreste på en strandtur i Frankrig.

Se også: Kardashian-mand må stå i kø for at se sine børn

Imens sad 36-årige Kourtney Kardashian hjemme i USA og passede parrets tre børn, Mason, Penelope og lille Reign, der på det tidspunkt kun var et halvt år gammel.

Billederne af den åbenlyst utro ægtemand fik bægeret til at flyde over, og Kourtney smed Scott Disick på porten.

Parret følger angiveligt stadig hinanden på de sociale medier, og noget kunne tyde på, at Scott Disick er ude at gå bodsgang. I hvert fald har han delt dette billede af Kourtney på Instragram med teksten: 'Now that's 1 hot mama'.

Now that's 1 hot mama

Et billede slået op af Scott Disick (@letthelordbewithyou) den

Scotts alkohol-misbrug og party-livsstil har været et tilbagevendende problem gennem parrets forhold, og han har været i behandling adskillige gange. Om Instagram-billedet er nok til at blive taget til nåde af Kourtney Kardashian, vil tiden vise.

Se hendes originale Instagram-foto herunder:

Intl. kendte - 13. jul. 2015 - kl. 22:45 Kardashian-mand kan grine til banken

22 kommentarer
Vis kommentarer