Våd model strutter på stranden

Egentlig ligner brystholderen ikke noget særligt, men det er kun, indtil den dyppes i vand

Der er mange årsager til at elske Holland, og én af dem bør helt klart være modellen Anouk van Kleef, der i den grad forstår at gøre opmærksom på sig selv.

For imens vi andre går rundt og venter på, at foråret for alvor sparker sig selv i gang, stjal hun al opmærksomheden, da hun forleden tog et smut forbi stranden i Miami.

 

Én ting er, at Anouk van Kleef er så smuk, at hun per automatik får folk til at vende hovederne og kigge langt efter hende. Men når hun så samtidig iklæder sig en brystholder og dypper sig i bølgerne, så er der ikke et øje tørt.

 

Historien om den hollandske model er da også nået ud til talrige medier i særligt USA, hvor skribenterne savler over skønheden. En enkelt går endda så langt som at invitere hende et smut til Las Vegas.

Og de er ikke de eneste, der ser lyset i Anouk van Kleef. Hun er tilsyneladende veninder med Victoria's Secret-modellen Devon Windsor, som hun flere gange er set i selskab med. Blandt andet her under et Formel 1-løb i Canada.

 

Den 179 centimeter høje blondine er i øvrigt i stald hos den hollandske udgave af Elite Models, så måske Gulddreng skulle få fingeren ud og invitere hende et smut på d’Angleterre, inden hun havner i Vegas?

1 af 5 Se flere billeder af Anouk van Kleef i galleriet. Foto: AP
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen