Velformet reality-babe: Kameraerne vilde med hende

Nikki Murradis vækker opsigt både på Instagram, og når hun færdes i nattelivet

Nikki Murradis viser sig som oftest gladeligt frem på den røde løber - ikke mindst den imponerende bagdel... (Video: Splash)

Den amerikanske reality-babe Nikki Mudarris er bedste veninde med den i enhver henseende veludviklede Amber Rose, men hun forstår også at tiltrække fotografer, når hun er ude på egen hånd.

Den tilsvarende kurvede dame var forleden på natklub i Los Angeles, og da hun forlod stedet, var det med fotograferne helt oppe på tæerne.

Ikke så underligt taget Nikki Murradis beklædning i betragtning.

Amber Rose bvil have lov til at være sexet, selvom hun er mor. Foto: All Over Press Intl. kendte - 10. maj. 2018 - kl. 22:46 Sikke en sexbombe! Mødre må godt være sexede

Den 28-årige model var trukket i et par frække, sorte hot pants og så en meget tætsiddende, tatoo-lignende overdel, man ikke behøvede megen fantasi for at forestille sig, hvad der var inde under.

Bestemt noget af et syn.

ccugi

Reality-damen fra 'Love & Hip Hop'-serien, der egentlig hedder Nicole Bediah Mudarris og har marokkanske og libanesiske rødder, har på det seneste også gjort sig bemærket med Spice-pigen Mel B's eks-mand Stephen Belafonte.

Se også: Model med kæmpebryster i udbrud

De spiste middag sammen på Maestro Steakhouse i LA og lærte hinanden så godt at kende i de to timer, middagen tog at fortæres, at de forlod etablissementet sammen og kørte væk i samme bil.

Såvidt vides er de dog ikke blevet set sammen siden.

Nikki og bedste-veninden Amber Rose.
Nikki og bedste-veninden Amber Rose.

Når enden er god...
Når enden er god...

Nikki Morradis har tidligere været kæreste med mesterbokseren Floyd Mayweather. Også Nicki Minajs eks-kæreste Safaree Samuels og produceren Mally Mail.

Et sex-bånd med den sidstnævnte dukkede op i 2015, og efterlod hende 'pinligt berørt'.

De er store og tunge - og naturlige. Planet Photos Intl. kendte - 17. jan. 2018 - kl. 19:50 Ryg-problemer: Kellys bryster for tunge

'Jeg tror ikke, verden blev chokeret, men det var virkelig pinligt for mig, for jeg ventede ikke, det ville ske, og båndet var ikke i min besiddelse.

- Jeg ved ikke, om han havde tabt sin telefon, eller én havde taget optagelsen fra telefonen. Men det var ikke godt for vores forhold, har hun fortalt ifølge Daily Star.

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere