Venner-stjerne forhindrer genforening

Der har hele tiden været én bestemt skuespiller fra hitserien 'Venner', der forhindrer en genforening, afslører Courteney Cox

- Vi har aldrig nogensinde nærmet os en 'Venner'-reunion. Vi har tidligere nået 80 procent af vejen, men der er altid én person, der bakker ud til sidst, siger Courteney Cox. (Foto: AP)
- Vi har aldrig nogensinde nærmet os en 'Venner'-reunion. Vi har tidligere nået 80 procent af vejen, men der er altid én person, der bakker ud til sidst, siger Courteney Cox. (Foto: AP)

Det har været lige ved og næsten, men alligevel meget langt fra.

Skuespillerinden Courteney Cox, der spillede rollen som den neurotiske kok Monica Geller i hitserien 'Venner', slå nu endelig fast, at der absolut ikke kommer en genforening af den populære tv-serie.

- Åh, kom nu videre. Vi laver det ikke. Det kommer ikke til at ske, fastslår den 50-årige skuespillerinde over for Yahoo! og knuser dermed drømmen for tusindvis af fans.

Se også: Endelig: Rachel, Monica og Phoebe genforenet

- Vi har aldrig nogensinde nærmet os en 'Venner'-reunion. Vi har tidligere nået 80 procent af vejen, men der er altid én person, der bakker ud til sidst, siger skuespillerinden.

- Jeg kommer ikke til at nævne nogen navne, men det er måske ikke David Schwimmer, siger Cox om skuespilleren, der spillede hendes nørdede bror Ross i serien.

Cox joker dog med at lave en såkaldt spin-off-film af hendes Monica-karakter, ligesom der blev lavet en spin-off-serie med Venner-figuren Joey.

Skuespillerne fra tv-serien 'Friends'. (Foto: AP). Intl. kendte - 25. dec. 2014 - kl. 13:22 Venner-stjerne overrasker med vild rolle

- Monica kommer helt sikkert til at lave en film. Den kommer til at hedde 'Hanging With Monica'. Folk vil styrte i biografen, joker Cox, der dog har spillet sammen med Venner-veninderne Jennifer Aniston og Lisa Kudrow i andre sammenhænge.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!