Verdenskendte komikere gæstede dansk klub: Vanvids-show stak af

Dave Chapelle og Jon Stewart overraskede fredag aften på Comedy Zoo, hvor de gav et tre timer langt show

Dave Chapelle (t.h) lavede en aftale med Netflix på over 387 millioner kroner sidste år. Foto: Privatfoto
Dave Chapelle (t.h) lavede en aftale med Netflix på over 387 millioner kroner sidste år. Foto: Privatfoto

En lille gruppe mennesker fik deres livs standup comedy-show, da to af de største indenfor komik gæstede Comedy Zoo i København.

Det skulle bare have været et helt almindeligt show, hvor blandt andet den danske komiker Torben Chris skulle optræde, men kort før showstart fik aftenens vært, Pelle Lundberg, en opsigtsvækkende opringning.

- Det klæder ikke en mand på min alder at sige alt for meget med pik og patter, siger Casper Christensen. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Færdig med platte dame-jokes: 'Jeg kan godt forstå, det kan være belastende'

- Torben Chris ringede til mig og sagde de skulle optræde. Det var dem, der havde kontaktet os og havde lyst til at optræde. De havde hver bedt om 15-20 minutter, efter det oprindelige show var slut, siger værten til Ekstra Bladet.

Vanvidsshow
Jon Stewart gik først på og holdt sig til de 20 minutter, men da Dave Chapelle, der i forvejen er kendt for at belejre scenen i flere timer, fik sin tur, stoppede han ikke igen.

Manden, der sidste år lavede en aftale med Netflix på over 387 millioner kroner for fire shows, blev ved og ved.

Thomas Warberg sælger hjemmet. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Kendt komiker sænker prisen på sin eksklusive villalejlighed

Showet tog i alt tre timer, men det var bare et plus ifølge Pelle Lundberg.

- Det stak bare af i et vanvidsshow. Nogle skulle hjem til deres børn, der blev passet og andre kunne bare ikke mere og måtte gå. Til sidste var der 30-35 publikummer tilbage, som nok har fået deres livs show, siger han.

Pelle Lundberg fik sig også et fan-foto med verdensstjernen Dave Chapelle. Foto: Privatfoto
Pelle Lundberg fik sig også et fan-foto med verdensstjernen Dave Chapelle. Foto: Privatfoto

Komikerne var dog ifølge værten meget jordbundne og havde sagt, at det var helt i orden for publikummer at gå under showet, hvis man havde planer.

Noma og Christiania
Ifølge Pelle Lundberg havde de to komiske virtuoser været på henholdsvis restaurant Noma og derefter gået på opdagelse efter lidt af djævelens ulovlige salat på Christiania.

- Chapelle var 'stacked' (havde meget cannabis på sig, red.) . Han havde handlet igennem ude på Christiania, det lagde han ikke skjul på, siger Pelle Lundberg.

Intl. kendte Komiker og topmodel anholdt under demonstration

Dave Chapelle ryger altid under sine shows. Denne aften nåede han igennem en hel pakke cigaretter, og det kan kun være, fordi han har hygget sig på den danske comedy club, mener Pelle Lundberg.

I aften skal de to komikere optræde i Royal Arena, hvor der er plads til omkring 16.000 gæster, hvis da ikke de er blevet for skæve aftenen før.

31-årige Ruben Søltoft har tilsyneladende ikke oplevet noget eller tænkt en tanke i sit liv. Det prøver han så at bruge som afsæt for  endnu et soloshow. Foto: Nicolas Seth. Anmeldelser Selvfed stand-up stjerne på usædvanlig slap line

Pelle Lundberg kommer desværre ikke til at se sine komiske idoler i arenaen, fordi han skal agere vært igen i aften.

- Forhåbentlig bliver det et godt show igen, men det bliver nok også lidt antiklimatisk, når man tænker tilbage på aftenen før, siger han.

72 kommentarer
Vis kommentarer