Verdensstjerne anholdt efter koncert

Chris Brown blev torsdag aften arresteret, da han gik af scenen efter en koncert i Florida

Chris Brown blev torsdag anholdt i Florida. Foto: AP
Chris Brown blev torsdag anholdt i Florida. Foto: AP

Der var ikke noget afterparty for Chris Brown, efter han torsdag aften havde spillet koncert i The Coral Sky Ampitheatre i West Palm Beach i Florida.

Ifølge tmz.com blev den 29-årige verdensstjerne anholdt, da han gik af scenen. Her ventede adskillige betjente på musikeren. Tmz.com skriver yderligere, at der var udstedt en arrestordre på ham fra en af de nærliggende kommuner.

Den lokale tv-station WPTV i West Palm Beach melder, at det er sheriffen i Hillsborough County, der har krævet Chris Brown anholdt på grund af en sag, hvor han er mistænkt for vold.

Intl. kendte Volds-anklaget musiker anklages igen for vold

Verdensstjernen nåede ikke at tilbringe mange timer bag tremmer, før han blev løsladt mod en kaution på 2000 dollars - godt 12.700 danske kroner.

For få timer siden var sangeren tilbage på de sociale medier og på Instagram postede han dette opslag, hvor han fortæller, at han fortsætter sin turné og spiller som planlagt lørdag aften.

Sådan så Rihanne ud før og efter det voldelige overfald fra Chris Brown i 2009. (Foto: AP) Intl. kendte Overvejede selvmord efter vold mod Rihanna

8 kommentarer
Vis kommentarer