Verdensstjerne hånet for sit tomme køleskab

Fans er fuldstændig måbende af forundring over Kim Kardashians madløse køleskab - se køleskabet her

Til sidste års Emmy-uddeling blev Kim Kardashian og søster Kendall Jenner hånet af publikum, da de skulle præsentere en pris. Video: AP

'Lever du af luft? Jeg kan ikke se noget mad i det køleskab', skriver en fan til Kim Kardashian i kommentarfeltet til et opslag på Instagram, hvor Kim Kardashian står foran et madløst køleskab, hvor man kun kan få øje på vand-flasker og mælkekartoner.

En anden følger skriver:

'Det er vildt. Dit køleskab er jo totalt tomt.'

Og en tredje fan skriver:

'Jeg ser intet som helst i det køleskab, der signalerer, at køleskabet tilhører en familie med fire børn.'

På trods af kritikken af køleskabet på Instagram-siden for Kim Kardashians undertøjsfirma 'Skims', har opslaget fået mere end 62.000 likes. Måske fordi Kim Kardashian også er iklædt en brystholder, der ifølge ideologien til undertøjet fra 'Skims' er lavet med helt naturlig pasform.

Og i køleskabet kan man også i retfærdighedens navn nævne, at der faktisk er nogle små mælkeflasker med sugerør i, der angiveligt er beregnet til Kim Kardashians børn.

En følger havde dog sin helt egen fortolkning af det madløse køleskab:

'I kan selvfølgelig regne ud, at det er Kim Kardashians eget personlige køleskab. Børnene har garanteret også deres helt egne private køleskabe.'

Kim Kardashian og hendes ægtemand Kanye West er nok fuldstændig ligeglade med kritikken af deres køleskab. (Foto: Shutterstock)
Kim Kardashian og hendes ægtemand Kanye West er nok fuldstændig ligeglade med kritikken af deres køleskab. (Foto: Shutterstock)
 

Senere lagde Kim Kardashian et helt andet type opslag ud på sin egen private Instagram-profil. Nemlig et flot bikini-billede, hvor hun til billedet skriver følgende:

'Det er måske lidt sent. Men godt nytår'.

 

1 af 2 Kim Kardashian og hendes ægtemand Kanye West er nok fuldstændig ligeglade med kritikken af deres køleskab. (Foto: Shutterstock)
2 af 2 Kim Kardashian optræder er her bh-løs under blusen. Og hun ser lidt måbende ud. (Foto: Brett Kaffee, PacificCoastNews)
97 kommentarer
Vis kommentarer