Verdensstjerne har bandlyst præsident Trump fra alle sine restauranter

Hollywood-stjernen Robert De Niro er medejer af mere end 30 luksuriøse Nobu-restauranter i hele verden - men her er Donald Trump på ingen måde velkommen

Se Robert De Niro latterliggøre Donald Trump her. Video: AP

Den 74-årige amerikanske skuespiller Robert De Niro har aldrig lagt skjult på, at han ikke bryder sig særlig meget om den amerikanske præsident Donald Trump. For at sige det mildt. Og det fik han igen lejlighed til at gentage, da han i sidste uge sammen med sin forretningspartner kokken Nobu Matsuhisa åbnede et nyt Nobu-hotel med restaurant i den spanske by Marbella.

Det skriver flere medier heriblandt Business Insider og Daily Mail.

Her klipper Robert De Niro og kokken Nobu i hvidt tøj snoren til deres nye Nobu-hotel og restaurant i Marbella i Spanien. (Foto: All Over Press)
Her klipper Robert De Niro og kokken Nobu i hvidt tøj snoren til deres nye Nobu-hotel og restaurant i Marbella i Spanien. (Foto: All Over Press)
 

Trump er ikke velkommen
I forbindelse med åbningen talte den britiske avis Daily Mail med Robert De Niro, der afslørede, at han aldrig nogensinde ville lade den amerikanske præsident komme ind på nogle af sine mere end 30 Nobu-restauranter rundt omkring i verden.

- Jeg er ligeglad med, hvad han kan lide. Hvis han kom ind på en restaurant, hvor jeg også befandt mig, så ville jeg gå ud.

De Niros forretningspartner Nobu Matsuhisa udtrykte sig dog mere venligt og diplomatisk med henblik på den amerikanske præsident:

- Det er min store drøm at se Trump og Robert De Niro spise sushi sammen, lød det fra den verdenskendte kok.

Business Insider melder imidlertid ud, at Donald Trump i hvert fald en gang tidligere har spist på en Nobu-restaurant. Det skete i november 2013, hvor Trump sammen med eliten i Rusland spiste på en Nobu-restaurant i Moskva.

Trump er et svin
Robert De Niro var i øvrigt en af Trumps skarpeste kritikere i forbindelse med Trumps valgkampagne i 2016. Dengang kom De Niro med følgende vredesudbrud omkring Trump på en video:

-  Donald Trump er så utrolig dum. Han er en hund. Han er et svin. Han laver ikke sit hjemmearbejde. Han er ligeglad. Han er en idiot. Colin Powell har udtrykt det bedst: Han er en national katastrofe. Han er en skændsel for sit land, sagde Niro blandt andet. 

Robert de Niro er forbandet rasende på Donald Trump. (Foto: AP) Intl. kendte Robert de Niro total-smadrer Donald Trump i årets mest barske tale

 

 

1 af 3 Her klipper Robert De Niro og kokken Nobu i hvidt tøj snoren til deres nye Nobu-hotel og restaurant i Marbella i Spanien. (Foto: All Over Press)
2 af 3 De Niro har også tidligere været meget fjendtlig overfor Trump. Her smiler han dog til verden under åbningen af Nobu i Marbella i sidste uge. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Donald Trump er ikke velkommen på Robert De Niros mere end 30 Nobu-restauranter rundt omkring i verden. (Foto: AP)
375 kommentarer
Vis kommentarer