Verdensstjerne overrasker: Stiller op i tennismesterskab

Det er ikke uden stjernestøv, at det svenske veteranmesterskab i tennis løber af stablen

Sammen har parret tre børn. Foto: Anthony Harvey/BAFTA/Shutterstock
Sammen har parret tre børn. Foto: Anthony Harvey/BAFTA/Shutterstock

Sommeren er i gang, og flere sportslige turneringer har ligeledes fået lov til at løbe af stablen. Det har det svenske veteranmesterskab i tennis også.

Turneringen starter på søndag, og i år er der en helt særlig spiller med i klassen herresingle for 60+. Det er nemlig den britiske stjerneskuespiller Hugh Grant, som for første gang er blandt spillerne. Det skriver Sydsvenskan.

Særlig tilladelse
Selvom det måske lyder besynderligt, at en brite kan stille op i den svenske turnering, så er der en helt særlig grund.

Hugh Grant er gift med en svensk kvinde ved navn Anna Grant, tidligere Eberstein, og derfor tilbringer parret en del tid i Sverige.

På den måde har skuespilleren fået tilladelse til at deltage i det svenske veteranmesterskab. De er især flittige sommergæster i den svenske by Båstad, hvor tennisturneringen ligeledes afholdes.

Tennissporten er ikke ukendt for det celebre par. De er ofte til stede til diverse turneringer verden over - som tilskuere.

Lukket arrangement
Turneringslederen Björn Ekström er klar over, at det kan tiltrække en del mennesker, når en af verdens største skuespillere træder ind på banen.

Men som følge af coronaudbruddet spilles alle kampe uden tilskuere. Lige meget hvem der spiller.

- Dette er ikke et offentligt arrangement. I disse pandemitider må vi ikke lukke mere end 50 personer ind på turnerings-området. Og det kommer først og fremmest til at være spillere og spillernes familier, som får plads, fortæller han til Sydsvenskan.

19 kommentarer
Vis kommentarer