Vil fejre 40 års fødselsdag i bikini

Kate Winslet har planer om at runde det skarpe hjørne med meget lidt tøj på

Kate Winslet hopper i bikinien, når hun fylder 40. (Foto: All Over)
Kate Winslet hopper i bikinien, når hun fylder 40. (Foto: All Over)

Hollywood-skuespillerinden Kate Winslet vil fejre sin 40 års fødselsdag i en bikini.

Den 5. oktober runder 'Titanic'-stjernen det runde hjørne og allerede nu er hun godt i gang med planlægningen af fødselsdagen, hvor idéen lige nu er, at den skal fejres i en todelt badedragt.

- Jeg har den her tanke om at jeg vil bruge dagen i en bikini. Jeg ved ikke, hvorfor jeg besluttede det, men jeg har lyst til at føle mig godt tilpas og i live, siger hun til det britiske morgenshow 'Lorraine'.

Se også: Glad Winslet: Jeg fik bryster, numse og en mand, der elsker mig

Skuespillerinden, der har mere end 30 film på cv'et, har det på ingen måde dårligt med, at hun snart træder ind i 40'erne.

- Jeg er ret spændt på min fødselsdag, må jeg sige. Der er sket meget over de seneste år. Jeg har fået en baby, arbejdsmæssigt har det været en meget interessant, afvekslende og tilfredsstillende tid for mig, så jeg synes, at jeg på en eller anden måde har fortjent at fylde 40, siger hun.

Kate Winslet, der har en datteren Mia på 14 med sin første mand, Jim Threapleton, sønnen Joe på 11 med sin anden mand, Sam Mendes, og den 14 måneder gamle søn Bear med hendes nuværende mand, Ned Rocknroll, er fast besluttet på at fortsætte sin succes på den anden side af de 40 og fortæller i morgenshowet, at hun allerede har flere projekter i kalenderen.

Se også: Kate Winslet: Mit liv er ikke glamourøst

For tiden er hun i gang med at indspille filmen 'Steve Jobs' om Apple-grundlæggeren af samme navn. Med i den film er også Michael Fassbender og Seth Rogen.

I går havde filmen 'Insurgent', der er anden del i 'Divergent'-serien, dansk premiere. Her spiller hun rollen som den magtbegærlige Jeanine, der forsøger at overtage styringen med en post-apokalyptisk udgave af Chicago, hvor folk lever inddelt i fem forskellige 'faktioner' baseret på deres personlige egenskaber.

Uheldigvis for Jeanine får hun hård kamp fra en række unge rebeller, der ledes af pigen Tris, der spilles af Shailene Woodley, og den veltrænede fyr Four, som spilles af Theo James.

Tris (Shailene Woodley) kæmper mod  overmagten i den underholdende, men også noget selvhøjtidlige science fiction film 'Insurgent' (Foto: Nordisk Film) Filmanmeldelser - 18. mar. 2015 - kl. 07:43 Anmeldelse: 'Insurgent' er en fryd for øjet

Shailene Woodley og Theo James besøgte Imperial i København i sidste uge i forbindelse med gallapremieren på 'Insurgent'.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere