Voksfigur seksuelt krænket på Madame Tussauds

Nicki Minaj-figuren på voksmuseet i Las Vegas er blevet offer for en stribe grænseoverskridende fans

Her kan du se figuren bliver afsløret på museet i Las Vegas. (Video: Splash)

På Madame Tusseauds voksmuseum i Las Vegas har en figur af den succesfulde rapper Nicki Minaj den seneste tid været udsat for en hel del overgreb.

Kåde og kælne fans er uden hæmninger sprunget på voksudgaven af en verdensberømte kunstner, der senest var i Danmark under dette års Roskilde Festival.

Nicki Minaj er vel efterhånden lige så kendt for sin vovede og temmelig pikante tøjstil som sin musik, og det letpåklædte voksklon af hende nede på alle fire har altså virket som en invitation til lidt af det frække.

Ifølge den britiske avis The Guardian vil museet nu tage konsekvensen af den chikane, som voks-Minaj er blevet udsat for.

- Det er uheldigt, at besøgende opfører sig så upassende, og vi beklager, hvis nogen føler sig stødt af det. Vi gør vores yderste for, at voksfigurerne behandles med respekt, lyder det ifølge avisen fra museet.

Ud over at ændre dukken vil museet spærre af, så man ikke længere kan tage billeder sammen med sangerinden.

Nicki Minja var selv mere end tilfreds med den måde, som Madame Tussauds havde valgt at vise hende på, da voksfiguren blev afsløret tidligere på måneden. Men rap-kollegaen Azealia Banks mente, at det var langt under Minjas værdighed.

'Så meget som den kvinde har opnået, og så har de placeret hende på alle fire. Hvorfor står hun ikke op med en mikrofonen i hånden?', har hun skrevet på Twitter.

Her forudså Azealia Banks også, at folk ville misbruge figuren, præcis som det er sket.

Ud over Nikci Minaj-figuren har museet også oplevet at deres udgaver af Jennifer Lopez, Jessica Simpson og dronning Elizabeth er blevet seksuelt krænket.

65 kommentarer
Vis kommentarer