Will Smiths søn er model i dametøj

Jaden Smith har mange talenter. Nu er han model for Louis Vuitton, og det er kvindernes kollektion, han viser frem

Jaden er den mellemste af Will Smiths tre børn. (Foto: All Over Press)
Jaden er den mellemste af Will Smiths tre børn. (Foto: All Over Press)

'Bad Boys' skuespilleren Will Smith har god grund til at være stolt af sin yngste søn, der ligesom sin far viser sig at være lidt af en multikunstner. Den nu 17 år gamle Jaden lagde sikkert ud som filmskuespiller i 2006, hvor han medvirkede i 'The Persuit of Happiness' og vandt prisen for bedste gennembrud.Se også: Will Smith og søn i ny film

Se også: Will Smith og søn i ny film

Han har efterfølgende haft roller sammen blandt andre Jackie Chan, og han stopper ikke ved det store lærred. I musikkens verden har han udmærket sig i selskab med Justin Bieber såvel som i sit eget.

Se også: Verdens nye Karate Kid

Se også: Bieber ville have 14-årig med på natklub

Kontroversiel model
Nu har den unge Jaden Smith indtaget modens verden, og traditionen tro går han efter de store fisk. Således får han sit ansigt på glittet papir i forår/sommer-kollektionen for ingen mindre end det franske luksusmærke Loius Vuitton - men det er kvindernes kollektion.

For modehuset er det et stærkt signal om, at tøj ikke bør være forbeholdt et bestemt køn, blot fordi det har en bestemt udformning. For Jaden er det en fortsættelse af hans eget kontroversielle udtryk. Herren er da også tidligere blevet set i nederdel og anden feminin beklædning.

Smith Junior synes, det er bemærkelsesværdigt, at kvinder kan gå i bukser hver eneste dag, men hvis en mand tager kjole på, er det grotesk. Det er ikke dametøj, det er bare tøj, siger Jaden, der nu får udbredt sit budskab på globalt plan i samarbejde med anerkendte designere.

11 kommentarer
Vis kommentarer