Woody Allen troede bare han flirtede med adoptivdatter

Instruktøren med det kontroversielle privatliv taler ud i radio

Woody Allen mener ikke, at han gjorde noget forkert, da han i det skjulte begyndte med nøgenfotos og flirt i forhold til adoptivdatteren, Soon-Yi Previn. Foto. AP
Woody Allen mener ikke, at han gjorde noget forkert, da han i det skjulte begyndte med nøgenfotos og flirt i forhold til adoptivdatteren, Soon-Yi Previn. Foto. AP

Det rejste en storm af fordømmelse og skabte overskrifter i hele verden, da det kom frem, at Woody Allen havde indledt et forhold til sin kone, Mia Farrows adoptivdatter fra Sydkorea. Pigen var i start-tyverne og 35 år yngre en sin 'stedfar'-kæreste.

Se også: Woody Allen: Beskyldninger om sexmisbrug er løgnagtige

Nu taler den snart 80-årige instruktør ud om sit forhold til Soon-Yi Previn i USAs pendant til Danmarks Radio,  NPR.

Se også: Woody Allen nægter racediskrimination

Til december fylder den Oscar-vindende instruktør, forfatter og skuespiller 80 år.

Han har altid været et godt navn i medierne med sine fire Oscars og tre Golden Globe-statuetter, men da han blev afsløret i et forhold til sin kones eller rettere samlevers adoptivdatter, tak han virkelig de store overskrifter.

Se også: Adoptiv-datter: Woody Allen misbrugte mig seksuelt

Det er  nu 20 år siden, at Mia Farrow, som i dag er 70 år, måtte se sin egen adoptivdatter blive gift med sin - på det tidspunkt - tidligere kæreste, og det gik ikke stille for sig.

Se også: Allens stedsøn: Mor var krænkende, ikke Woody

Det begyndte i 1992 med, at Farrow opdagede, at Woody Allen havde taget nøgenfotos af datteren Soon-Yi Previn, der på det tidspunkt var i sine tidligere tyvere.

- Jeg troede, at det bare ville være en flirt, og at det ikke ville blive seriøst. Men forholdet har levet sit eget liv. Og aldersforskellen har forekommet betydningsløs. Faktisk har den i vores forhold nærmest været en fordel, fortæller Allen frejdigt i NPR ifølge Dagbladet.

Se også: Woody Allen til avis: Jeg misbrugte hende ikke

Woody Allen giftede sig med Soon-Yi Previn, som i dag er 44 år, og parret har i fællesskab adoptivdøtrene Bechet Dumaine på 16 år og Manzie Tio på 15.

Mia Farrow kunne dog ikke se det uskyldige  eller det harmløst flirtende i, at hendes mangeårige samlever havde gaflet sig ind på hendes adoptivdatter, der i øvrigt er så meget år yngre end ham.

Se også: Sinatra far til Mia Farrows søn

Woody Allen, som har - foruden Soon-Yi Previn - endnu et adoptivbarn med Farrow  samt et biologisk barn. Og Mia Farrow gik offensivt med en beskyldning om, at Woody Allen også havde forgrebet sig på og direkte seksuelt misbrugt deres andet adoptivdatter Dylan. Hun er i dag 29 år.

Allen har afvist de beskyldninger og sagt, at ekskonen har sat det seksuelle misbrug i hovedet på datteren for at hævne sig på ham.

Den anerkendte, men også kontroversielle instruktør er ikke ked af at tale ud om sit forhold til den tidligere datter i NPR.

- Jeg har været heldig med mit sidste forhold. Jeg har vært gift nu i omegnen af 20 år, og det har været dejligt, siger Allen - som har to mislykkede ægteskaber bag sig.

Den store aldersforskel mellem ham selv og Previn, som oprindelig er fra Sydkorea, udgør en stor del af den kritik, der har været over forholdet.

Selv mener den 79-årige, at det store gab i alder bare har været en fordel i deres forhold.

- Jeg er 35 år ældre, men af en eller anden årsag som ingen af os er skyld i, så har dynamikken fungeret. Jeg var faderlig. Hun reagerede positivt på en, som var faderlig.

Woody Allen lader forstå, at han aldrig har gjort noget forkert i forhold til adoptivdøtrene, og at forholdet til Soon-Yi Previn har bevist sin berettigelse  ved snart at have været i en lille menneskealder.

41 kommentarer
Vis kommentarer