YouTube-stjerne røvet og truet med pistol

I går blev den populære YouTube-stjerne Nikkie Tutorials udsat for væbnet røveri i sit hjem i Holland

Skønheds-guruen Nikkie Tutorials. Foto: Jason Kempin/Getty Images
Skønheds-guruen Nikkie Tutorials. Foto: Jason Kempin/Getty Images

Den hollandske YouTuber Nikkie Tutorials' værste mareridt blev i går til virkelighed, da hun og hendes forlovede, Dylan Drossaers, var udsat for væbnet røveri i deres hjem. Det offentliggjorde YouTuberen, som er kendt for sine makeup- og skønhedsvideoer, i går på sin Instagram-profil og sin Twitter-konto.

'Tidligere i dag blev et af mine største mareridt til virkelighed, da vi blev røvet med en pistol i vores eget hjem,' skriver Nikkie de Jager, som hun i virkeligheden hedder, i sit opslag og fortsætter:

'Dylan og jeg blev angrebet, men fysisk er vi okay. Mentalt er det en anden historie,' skriver hun i sit opslag og slutter af med at takke sine fans for på forhånd at have forståelse for, at hun de næste dage holder sig for sig selv.

Det hollandske politi tweetede følgende i går:

'Vi har netop rapporteret et røveri mod et hus på Pnemstraat i #Uden. Gerningsmændene truede beboerne med en muligt skydevåben og tog en ukendt mængde tyvegods fra dem.'

Nikkie Tutorials, der bliver kaldt Hollands mest berømte internetstjerne, har i skrivende stund 13.5 millioner følgere på YouTube og 14.2 millioner følgere på Instagram.

Hun er kendt for at dele videoer af sig selv, hvor hun lægger vild makeup som i videoen nedenfor:

Deltog i aflyst Eurovision
I år skulle have året for Eurovisions 65-års jubilæum.

Men coronakrisen lukkede for dette års Eurovision, der aldrig før er blevet aflyst.

Se også: Aldrig sket før i Eurovisions historie

I stedet sendte Eurovision et alternativt show, hvor Nikkie Tutorials også spillede en rolle.

Derudover havde hun forinden showet optaget en række YouTube-videoer med tidligere Eurovision-deltagere som optakt til showet. 

72 kommentarer
Vis kommentarer