Undrede du dig også?: Derfor havde X Factor-Morten lille pige med på scenen

Ifølge Morten Nørgaard var der en helt speciel grund til, at han havde en pige med på scenen i X Factor

- Lad mig gå, jeg vil ikke være din helt.

Sådan sang den 26-årige Morten Nørgaard fra Odder, da han fredag gik på scenen under årets første X Factor-liveshow og sang nummeret "Hero".

Men den ydmyge østjyde var ikke den eneste, der stod på scenen under hans optræden. Morten Nørgaard fik nemlig selskab af en lille pige, der holdt skilte med teksten op, mens han sang.

Og ifølge deltageren selv var der en helt speciel grund til at fremhæve teksten i netop hans optræden.
 
Jan Lagermand Lundme. Foto: Mogens Flindt TV - 17. feb. 2017 - kl. 23:28 DR-boss beklager skandalelyd- Jamen det var for tekstens skyld, så man kunne læse med. Og så er hun jo bare sød at se på. Det giver noget til min performance, forklarede Morten Nørgaard efter showet.

Temaet for aftenens liveshow var "signatur"-sange, og med deres første liveoptræden skulle de ni deltagere vise seerne, hvilken stil de har tænkt sig at lægge for deres videre deltagelse i X Factor.

Og selv om Morten Nørgaard ikke kendte nummeret "Hero", der er skrevet af bandet Family of The Year, i forvejen, så siger teksten i sangen meget om, hvem han er.

Se også: Rasende Mette Lindberg efter X Factor-fadæse: Jeg har råbt

- Jeg blev bare forelsket i teksten. Den passer bare godt til mig som person. Og nu var det jo en signatursang, så det skulle jo gerne vise lidt af, hvem jeg er, siger Morten Nørgaard efter showet uden at uddybe nærmere, hvad teksten fortæller om ham.

- Hvis man går i dybden med teksten, kan man godt høre hvorfor, lød det fra Morten Nørgaard.

Herunder kan du se alle deltagerne fra starten til årets X Factor:

1 af 2 
2 af 2 
13 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere