Ups! Uheldig reklame i 'Den store bagedyst'

Bageudstyr, der blev vist i den populære amatørkonkurrence, kan købes i dommer Mette Blomsterbergs egen webshop

Hvis man er fan af Mette Blomsterberg er der næsten ikke grænser for, hvad man kan købe med hendes navn på. (Foto: All Over)
Hvis man er fan af Mette Blomsterberg er der næsten ikke grænser for, hvad man kan købe med hendes navn på. (Foto: All Over)

Se også: Jette efter kage-exit: Bagedysten har kostet mig en mindre formue

Hvis man - som konditor Mette Blomsterberg - driver en webshop med bageudstyr, findes der næppe en bedre reklameplatform end 'Den store bagedyst', der i denne sæson havde 854.000 seere til premiereafsnittet, og i åbningsugen blev DR1's mest sete program.

Derfor kan det virke planlagt, når en af deltagerne fremviser en bageform med et tydeligt Blomsterberg-logo i den bedste sendetid.

Mette Blomsterberg-bageformen dukkede pludselig op i programmet, hvor konditor Mette Blomsterberg sammen med kokken  Jan Friis-Mikkelsen er dommer.
Mette Blomsterberg-bageformen dukkede pludselig op i programmet, hvor konditor Mette Blomsterberg sammen med kokken Jan Friis-Mikkelsen er dommer.

Hos DR afviser man dog, at den kendte tv-dommer har fået lov til at promovere sine produkter i programmet.

- Jeg forstår godt, at folk synes, det ligner skjult reklame, men det er ikke det, der er tilfældet. Vi stiller et fuldt udrustet køkken til rådighed for deltagerne, så de kan lave alle de ting, de bliver udsat for. Deltagerne har dog også lov til at medbringe deres eget udstyr, hvis der er noget bestemt, de foretrækker at bruge, og det er det, der er tilfældet i den konkrete situation, siger programmets redaktionschef Søren Juul Baunsgaard og fortsætter:

- Vi har ikke købt produkter fra Blomsterberg til programmet. Vi har faktisk gjort en del ud af at bruge ting, der ikke kan ligne reklame. Det her er noget udstyr, deltagerne har haft ned hjemmefra, der er kommet med i fjernsynet

Hos DR er man ked af, at man ikke opdagede brøleren i tide, så det på den ene eller anden måde kunne fjernes fra det populære program.

- Vi har ikke været opmærksomme nok på det i klipningen af programmet. Havde vi opdaget det, havde vi set på, om det kunne lade sig at fjerne det, siger Søren Juul Baunsgaard.

Mette Blomsterberg sælger bageudstyr i sin webshop, men DR er ikke på kundelisten.
Mette Blomsterberg sælger bageudstyr i sin webshop, men DR er ikke på kundelisten.
 

80 kommentarer
Vis kommentarer