'Venner'-genforening uden Chandler

Når de legendariske stjerner fra komedieserien "Venner" genforenes på skærmen, bliver det uden en af hovedrollerne.

Kan du kende dem: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Der gik et gib igennem fans af tv-serien 'Venner' over hele verden, da overskrifterne synkront afslørede, at de populære skuespillere fra serien igen skulle optræde sammen på skærmen. Men nu står det klart, at én af velkendte venner ikke er med, skriver magasinet Time.

46-årige Matthew Perry, der spillede rollen som den fjogede karakter Chandler, kan nemlig ikke få sit travle program til at gå op med optagelserne til tv-showet. Perry er begravet i prøver til teaterstykket 'The End of Longing'.

TV - 13. jan. 2016 - kl. 21:12 'Friends' genopstår i sær-udgave

- Matthew kommer ikke til at deltage, da han har prøver i London på stykket 'The End of Longing', skriver Matthew Perrys tals-person, Lisa Kasteler, i en mail ifølge Time Magazine.

En scene med de seks hovedrolle-indehavere fra den mega-populære serie. (AP Photo)
En scene med de seks hovedrolle-indehavere fra den mega-populære serie. (AP Photo)
 

Hyldest til instruktør
- Matthew optager måske noget til hyldestprogrammet. Med andre ord er denne genforening ikke det, som folk havde håbet, uddyber hun.

Det er tv-stationen NBC, der har inviteret 'Venner'-stjernerne til at deltage i et hyldestprogram til ære for manden bag hit-serien, James Burrows. Den 75-årige tv-instruktør har haft en finger med i et hav af populære tv-serier, bl.a. 'Frasier', 'Will og Grace' og 'Two and a Half Men'.

Matthew Perry fortæller om sine mange op- og nedture. (Foto: All Over) Intl. kendte - 21. aug. 2015 - kl. 19:58 Venner-stjerne taler ud om 30 års misbrug

Se også: Her er Venner-scenen du aldrig har set

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow er ikke de eneste, der skal fortælle om den amerikanske instruktør. Også skuespillere fra bl.a. 'Will og Grace' samt andre af instruktørens hit-serier er med.

Det særlige hyldest-program bliver vist på NBC 21. februar.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere