Youtube-stjerne skal være vært for nyt indsamlingsshow

Rasmus Brohave, der mest af alt er kendt for sine evner på youtube, skal være vært sammen med Bubber i indsamlingsshowet 'Bubber og Brohaves klassekasse'

Youtube-stjernen Rasmus Brohave skal sammen med Bubber være vært for det store indsamlingsshow 20. august. Foto: Jonas Olufsson
Youtube-stjernen Rasmus Brohave skal sammen med Bubber være vært for det store indsamlingsshow 20. august. Foto: Jonas Olufsson

20. august vil området ’Under Cykelslangen’ ved Havnefronten på Vesterbro i København være base for et helt nyt indsamlingsshow. Det er ikke et show, som dem man normalt ser på de danske tv-kanaler, for det vil slet ikke blive transmitteret live til tv.

Se også: Onsdagens Skanderbabe: Jeg skal være fuld hver dag

Showet vil være henvendt direkte til de sociale medier, som youtube og Facebook. Derfor har Unicef og Splay, som står bag showet, også hyret to værter, som kan få showet til at fungere på de alternative medieplatforme.

Bubber, som er kendt for sine børneprogrammer, vil være den ene vært, mens Rasmus Brohave, der er en af Danmarks førende youtubere, vil være den anden. 

Det vil være første gang, at den unge youtuber fra Svendborg skal være vært for andet end sin egen yderst populære youtube-kanal. Med sin underholdende facon og evne til at få sine youtube-seere til at engagere sig i sine projekter, vil det ikke blive en svær opgave for Rasmus Brohave at underholde familien Danmark, og samtidig skaffe penge hjem til et godt formål.

Se også: Tantholdt og Crone på Smukfest: Sådan går forholdet

I sine egne videoer involverer Rasmus Brohave gerne familie, venner og helt almindelig mennesker i sine aktiviteter. Han har filmet alt fra sine ferier til en tur til tatovøren. Nu vil han så få mulighed for, at dele ud af sin erfaring med transmittering til de sociale medier til den ellers nok så erfarne tv-vært Bubber.

Det vil være muligt for folk at komme forbi området ved cykelslangen, imens der filmes. Der vil også være rig mulighed for såvel unge som gamle at deltage i de mange forskellige aktiviteter, som de to værter vil være tovholdere på.

Showet vil vare i seks timer og der sendes live. Det vil være bygget op, som var det en skoledag med et skema, der byder på natur-teknik, idræt og håndarbejde. Formålet med showet er at samle ind til UNICEFs uddannelsesprogram i lande som Cambodja, Laos, Malaysia og Mongoliet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen