Nye Borgerlige vil udvise over 100.000 udlændinge på overførselsindkomst

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige
Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige

 

Formanden for partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, skriver på Facebook bl.a:

"Vi må have modet til at anerkende de skelsættende udfordringer, som migrationen fra de muslimske lande medfører og tage fat om nældens rod.

Lad os annullere tildelt indfødsret for borgere, der dømmes efter straffeloven, udvise enhver udlænding eller borger med tildelt indfødsret, der dømmes efter straffeloven, hjemsende udlændinge, der ikke er i arbejde eller på anden lovlig vis sikrer egen forsørgelse, hjemsende muslimske velfærdsmigranter, når deres midlertidige opholdstilladelse udløber, stoppe al asylbehandling i Danmark og sikre, at vi kun tildeler statsborgerskab til udlændinge, der har assimileret sig i vores samfund."

Pernille Vermund bekræfter i kommentarsporet, at Nye Borgerlige ønsker at udvise alle udlændinge på overførselsindkomst.

Ifølge de seneste tilgængelige tal fra Danmarks Statistik, så er der 132.774 personer med udenlandsk oprindelse på overførselsindkomst. (SU er ikke medregnet). Heraf har 108.585 oprindelse i ikke-vestlige lande.

Nogle af de 132.774 personer har dansk statsborgerskab, men antallet af udlændinge på overførselsindkomst er uden tvivl på over 100.000.
Derudover findes der et antal personer med udenlandsk oprindelse, der modtager folke- eller brøkpension, men Danmarks Statistik opgør ikke dette område fordelt på oprindelsesland.

Nye Borgerlige vil altså udvise over 100.000 udlændinge på overførselsindkomst. Desuden vil partiet udvise alle kriminelle udlændinge.
Det er en politik, som mange borgerlige vælgere formentlig vil være enige i. 54 % af blå bloks vælgere mener nemlig, at den danske udlændingepolitik er for lempelig.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen